Ups!

Uups! Rochii identice la Bottega Veneta și Valentino

iulia.statie
March 23, 2020 00:11 AM

Glitter, roșu, rochii lungi și mulate, perfecte pentru tipul femme fatale! Un peisaj ce se regăsește pe deplin în tendințele anului 2020. Designerii au fost fascinați de ținutele ce vin ca turnate pe o fată Bond, pe covorul roșu sau la evenimente de seară la care vrei să strălucești.

Uups! Rochii identice la Bottega Veneta și Valentino

La prezentarea de modă pentru toamnă 2020, brand-ul Bottega Veneta a propus o rochie superbă de seară, roșie, glittery, perfectă pentru o petrecere de lux. Gulerul înalt a adăugat un twist neobișnuit, căci acest gen de rochie este de obicei asemuită cu un decolteu amplu. Casa de modă ne-a oferit în prezentare câteva creații ce au urmărit o linie curată, clasică, dar în același timp cu accente moderne, cum ar fi spre exemplu gulerul rochiei, ce ne trimite cu gândul la malete sau alegerea pantofilor, o gheată destul de dură, într-o culoare puternică, la care nu ne-am fi gândit că ar putea fi adăugată în același peisaj cu rochia glamuroasă.

Următoare creație identică am găsit-o la Valentino, dar, ca să vezi, tot în colecția de toamnă 2020. Spre deosebire de colecția prezentată de Bottega, Valentino Gravani a creionat colecția sa prin piese extrem de glamuroase, din materiale cum ar fi pielea, tulle sau dantelă, folosindu-se de picturi imprimate pe creațiile sale și de paiete. Singura diferență dintre cum au pus casele de modă problema la aceste două creații o reprezintă tăietura pe o parte observată la Valentino.

Uups!