Ups!

Uups! Seen Users vs. Louis Vuitton

Verdict.ro
January 17, 2020 14:19 PM

Cea mai recentă prezentare Louis Vuitton, desfășurată chiar ieri la Paris, face furori în mediul online. Colecția masculină prezentată în cadrul săptămânii modei de la Paris, categoria men’s wear, ne oferă și materialul pentru un nou ”Uups!”.

Uups! Seen Users vs. Louis Vuitton

Așadar, pentru toamnă/iarnă 2020, designerul Virgil Abloh ne propune o viziune reinterpretată a stilului office, cel care domină colecția prezentată la Paris. La polul opus streetwear-ului ridicat la rang de vedetă de designer însuși, colecția Louis Vuitton pentru toamna acestui an readuce eleganța masculină la locul său, într-un joc interesant cu croitoria clasică.

In colecție, ne-a atras atenția cu precădere un costum negru, inedit, cu câteva inserții albe, simulând parcă un efect discret de marmură. Si asta pentru că am văzut o creație similară chiar pe plan local!

In campania destinată sezonului de primăvară/vară 2018, brandul românesc Seen Users dezvăluia o propunere de costum reinterpretat. Deux pieces-ul negru, compus din pantalon și jachetă, prezintă aceleași inserții cromatice contrastante, de această dată pe tonuri de roșu, aducând aminte de imprimeurile tradițional românești, sugerând un ”marble effect” subtil.

Iată că, la 2 ani distanță, unul dintre cele mai faimoase branduri internaționale recrează fidel look-ul Seen Users din 2018 și îl integrează în colecția masculină pentru finalul lui 2020!

Uups!