Ups!

Uups! Seen Users vs. Prada

iulia.statie
August 30, 2020 15:29 PM

O piesă Prada ne-a atras atenția și ne-a oferit materialul pentru noul ‚Ups’, amintindu-ne că am mai văzut o creație așa, chiar pe plan local.

Uups! Seen Users vs. Prada

Prada ne-a obișnuit cu piesele elegante, rafinate, ce se potrivesc atât la ținutele casual, cât și la cele elegante. Atunci când ne gândim la acest brand, ne vin în cap imediat look-urile perfecte pentru femeile de afaceri, extrem de ocupate, ce preferă creațiile cu linii curate și un design aerisit. De data aceasta, ne-a atras atenția o pereche de pantaloni, inedit gândită, cu o poșetă incorporată. Nu este prima creație de acest gen pe care casa de modă a adus-o în atenția publicului, căci mai există și o fustă ce respectă același concept, cu o mică poșetă incorporată, acest stil ingenios gândit scăpându-ne de a adăuga accesorii la o ținută.

Totuși, nu este singurul brand faimos ce prezintă o asemenea abordare. Seen Users, un brand românesc, s-a remarcat prin propunerile inedite pe care le-a adus de-a lungul timpului, îmbinând perfect linia dintre masculin și feminin, prezentând ținute demne de o ‚girl boss’. Mizând pe un mix între nou și tradițional, Seen Users aduce o reintepretare a hainelor cu o viziune modernă, iar acum, același brand ne prezintă piesele inedite de care vorbeam mai sus.

Seen Users prezenta fustele plisate cu poșetă incorporată, creații ce au fost făcute într-o manieră mult mai sustenabilă, folosind materiale ca denimul, mătase naturală, mătase naturală satinată, materiale ce fac parte din stocul brand-ului sau de la furnizori locali. Nu ne este de mirare că acest brand ne vine cu această abordare interesantă și cu aceste piese ce pe lângă faptul că sunt create într-un mod sustenabil, o schimbare de care lumea modei are nevoie, sunt și extrem de cool, cu note masculine și feminine, atât de căutate în ultima vreme.

Uups!