Ups!

Uups! Seen Users vs. Y Project

iulia.statie
April 11, 2020 18:43 PM

Una dintre cele mai recente prezentări de modă a brand-ului Y Project ne-a atras atenția prin ținute cu linii clasice, dar și minimaliste, combinând vintage-ul cu noul. Totuși, aceasta ne-a dat și ocazia pentru un nou ‘Uups’, uitându-ne mai bine la creații.

Uups! Seen Users vs. Y Project

Pentru toamnă 2020, Y Project a reinterpretat stilul office, dar și cel casual, pentru a aduce o abordare minimalistă, un fusion între cele două stiluri. Cu un strop de glamour, colecția a fost extrem de apreciată, însă o anumită creație ne-a atras atenția în mod special. Nu doar pentru că este ingenioasă, dar și pentru că am văzut un produs similar chiar pe plan local!

Respectiva creație este formată dintr-un body alb, cu mâneci puțin bufante, respectând întocmai trend-ul ce a adus delicatețea feminină înapoi, însă cu un twist masculin, căci pantalonii cu paiete, ce dau nota de glamour, sunt exact ce trebuie pentru a încadra look-ul în două tonuri, așa cum a fost toată colecția. Casa de modă ne-a oferit în prezentare câteva creații ce au urmărit o linie curată, clasică, dar în același timp cu accente moderne, așa cum este și aceasta.

În campania pentru primăvară vară 2018 brand-ul românesc, Seen Users, dezvăluia o propunere inedită. Combinând body-ul feminin, de culoarea pielii, pentru a inspira goliciune, cu pantalonii demni de o ‘girl boss’ cu linii fine, look-ul este la limita dintre masculin și feminin, o notă atât de căutată în ultimul timp.

Iată că la 2 ani distanță, un brand extrem de cunoscut de peste hotare recrează look-ul Seen Users și îl propune pentru finalul anului 2020. Nu este prima oară când brand-urile internaționale se inspiră de la Seen Users, căci și la Louis Vuitton am observat o ținută aproape identică, din aceeași campanie!

Uups!