Ups!

Uups! "The Pouch" de la Bottega Veneta vs. geanta Mansur Gavriel

Verdict.ro
August 28, 2019 10:00 AM

Ce se întâmplă atunci când o piesă vestimentară se bucură de un succes răsunător? Răspunsul este foarte simplu, urmează o serie de variante similare, ca să nu le spunem copii, ale acesteia! Aşa s-a întâmplat şi cu faimoasa poşetă „The Pouch” de la Bottega Veneta, sursă de inspiraţie pentru o creaţie Mansur Gavriel.

Uups! „The Pouch” de la Bottega Veneta vs. geanta Mansur Gavriel

Dacă nu ai făcut cunoştinţă până acum cu această piesă, cu siguranţă o să o remarci în curând. The Pouch, unul dintre cele mai râvnite modele de genţi ale momentului, este un real succes al casei Bottega Veneta, care în sezonul actual s-a remarcat cu câteva hituri incontestabile – vorbim desigur, despre celebrele sandale sabot cu vârful pătrat.

Aşadar, Daniel Lee, designerul genţii numite „The Pouch” a reuşit să cucerească pasionatele de modă cu un model intrigant, atât ca design, cât şi ca dimensiuni, ridicând-o la nivelul unei poşete Dior Saddlebag sau Gucci Marmont. Avantajul acesteia stă însă tocmai în subtilitatea sa şi în modelul original.

Desigur, vei recunoaşte de îndată inspiraţia anilor 2000, atunci când plicurile supradimensionate erau o adevărată revelaţie la capitolul poşete de zi. Preţul unei genţi Bottega Veneta se ridică la peste 2000 de euro.

Brandul american Mansur Gavriel nu a întârziat să propună în noua colecţie de poşete un model extrem de asemănător cu vedeta „The Pouch”. Este adevărat că există o mică diferenţă cromatică, cel puţin în cazul acestei variante pe roz pudrat-nude şi o oarecare diferenţă de design în zona închizătorii, însă de la depărtare par una şi aceeaşi geantă.

Preţul genţii Mansur Gavriel este de aproximativ 500 de euro, mai puţin de un sfert din costul celei de la Bottega Veneta.

Uups!