Ups!

Uups! Vara asta se poartă colanții altfel: Saint Laurent vs. Jacquemus

Verdict.ro
February 11, 2020 15:45 PM

Ce au în comun cele două branduri în afară de proveniență, domeniu și faptul că sunt printre cele mai căutate mărci ale momentului?Răspunsul este foarte simplu: colanții din colecția de primăvară/vară 2020, respectiv cea de toamnă/iarnă 2020/2021.

Uups! Vara asta se poartă colanții altfel: Saint Laurent vs. Jacquemus

Si când credeam că epoca de aur a colanților a apus, două branduri renumite, foarte ”en vogue” la momentul actual, ne propun un model (de fapt două) de colanți, reinterpretați, pentru sezonul estival 2020 și mai apoi, pentru iarnă.

Modelele ne aduc aminte de clasicii colanți de echitație, datorită găicii din zona tălpii, modelul fiind un hibrid între colantul clasic și dresuri.  Așadar, în show-ul Saint Laurent de la Paris din toamna lui 2019, ce anunța colecția de primăvară/vară 2020, am admirat un look foarte sexy, ce aducea aminte parcă de ținutele din ”Grease”. Colanții cu talie înaltă, cu decupaj înalt pe picior, au făcut ravagii, fiind ilustrați și într-una din imaginile de campanie ale brandului.

In urmă cu nici o lună, Jacquemus își prezenta propunerile pentru toamnă/iarnă 2020/2021, o colecție care putem spune că e la fel de potrivită și pentru vară. Una din ținutele care a atras cel mai mult atenția, un look extrem de sexy și modern, a avut în compoziție exact același tip de colant ca cel de la Saint Laurent, singura diferență fiind că acesta din urmă este mult mai decoltat.

Așa cum ne-a obișnuit, Jacquemus mizează pe un stil pe cât de simplu, pe atât de sexy, iar colanții în cauză sunt cu certitudine o piesă de rezistentă anul acesta. Indrăznim însă să spunem că Simon Porte s-a inspirat ”puțin” de la Anthony Vaccarello!

Uups!