Ups!

Uuups! Celine se inspiră de la Gucci?

Verdict.ro
March 10, 2019 21:46 PM

Iată o asemănare despre care putem vorbi atât de mult! Pe de o parte, pentru că avem în discuţie un simbol al casei de modă Gucci, un fel de amprentă a brandului, ce face orice obiect ce o poartă regocnoscibil şi desigur, asociat faimoasei mărci italiene.

Pe de altă parte, pentru că vorbim despre noua colecţie Celine, un caz şi aşa controversat în lumea modei! Unii dintre noi nu am depăşit încă momentul colecţiei de primăvară/vară Celine, copie la indigo a prezentărilor Saint Laurent, de la care s-a mutat actualul designer al casei, Hedi Slimane.

Aşadar, avem un caz cât se poate de interesant şi două argumente ce ar convinge orice iubitor de modă.

In prima imagine, avem de-a face cu o geantă clasică Gucci, modelul Lady Bag shoulder bag, ce are aplicat celebrul însemn metalic, reprezentând un căluş ecvestru.

In cea de-a doua, vorbim despre una din genţile prezentate în cea mai nouă colecţie Celine, pentru toamnă/iarnă 2019, ce a împrumutat, deloc subtil, detaliul pe care îl regăsim în mod normal la accesoriile Gucci.

Nu vom insista în mod deosebit pe culoarea similară, deoarece vei regăsi genţile Gucci în multe variante cromatice şi chiar modele diferite, toate având însă în comun detaliul metalic, folosit de casă încă din anul 1953.

Uuups, Celine!