Ups!

Uuups! Iluzii optice, la Ellery Haute Couture şi Wolford!

Verdict.ro
December 27, 2019 22:40 PM

Corestul este una din piesele din garderoba feminină care fascinează etern atât designerii, cât şi clientela. Una din cele mai feminine piese din arsenalul vestimentar, acesta este mereu folosit, reinterpretat, modernizat în ton cu tendinţele. De această dată, brandurile Ellery şi Wolford ne prezintă două look-uri extrem de similare, ce au acelaşi punct de plecare: corsetul!

Uuups! Iluzii optice, la Ellery Haute Couture şi Wolford!

Aşadar, brandul Ellery ne propunea în prezentarea haute couture de primăvară/vară 2018 un look bazat pe suprapuneri, iar piesea centrală a outfit-ului este un corset negru, ale cărui cusături albe, contrastante, creează o iluzie optică menită să sublinieze suplimentar silueta.

De cealaltă parte, brandul Wolford recrează aproape la indigo ţinuta Ellery, însă într-o formulă diferită. Avem aici un body negru, cu mânecă lungă, cu un desen compuse din linii albe, ce sugerează silueta unui corset. Pare astfel că porţi de fapt două piese, o maletă şi un corset! Piesa face parte din colecţia de toamnă/iarnă 2019 a brandului!

Uups!