Ups!

Uuups! Se întâmplă și la case mai mari! Alexander McQueen vs. Moschino

Verdict.ro
January 13, 2019 09:15 AM

Să nu credeți că doar brandurile mass market au obiceiul de a se inspira, 1 la 1 de multe ori, din colecțiile brandurilor de lux! Iată că se întâmplă și la case mai mari, iar ultima asemănare izbitor de evidentă vine de la cea mai recentă colecție Moschino.

Așadar, anul acesta se poartă fundele supradimensionate, așa cum bine putem observa din cele două imagini. In primul caz, este vorba despre o creație Alexander McQueen, sub direcția designerului Sarah Burton, ce face parte din colecția de toamnă/iarnă 2018-2019 a faimosului brand: o rochie sacou, accesorizată cu un corset roșu, absolut surprinzător la spate, unde se dezvăluie sub forma unei funde imense. Actrița Cate Blanchett a purtat ținuta chiar anul trecut, pe covorul roșu al festivalului de film de la Cannes.

In al doilea caz, avem o ținută masculină, un tuxedo reinterpretat, ce face parte din colecția Pre-fall 2019 a brandului Moschino. Corsetul  a fost înlocuit cu un brâu în aceeași culoare roșie, care la spate se transformă tot într-o fundă supradimensionată, ce-i drept plasată mai jos și cu o trenă mai lungă.

Cu mici nuanțe, aproape că am crede că este vorba despre aceeași colecție, nu? Uuuups, Moschino!