Ups!

Uuups! Una din genţile must have ale ultimilor ani: Cult Gaia vs. Mango

Verdict.ro
March 24, 2019 19:29 PM

Probabil că ai observat că în ultimii ani, un nou tip de geantă şi-a croit drumul prin tendinţele sezoniere şi continuă să fascineze iubitoarele de modă. Este vorba despre genţile decorative, ce par mai degrabă un obiect de artă decât un item practic şi util în cotidian.

Dintre cele mai râvnite modele merită să menţionăm brandul Cult Gaia, care a excelat în ultimii ani cu ale sale modele din lemn, sub forma unor coşuri atipice, cu forme surprinzătoare. Genţile brandului sunt confecţionate din bambus, ratan sau acrilic şi au devenit un must have al ţinutelor estivale. Formele atipice, nu întotdeauna foarte uşor de purtat, le-au cucerit pe fashioniste. Preţul unui astfel de model se învârte în jurul a 300 de euro, în funcţie de model şi mărime.

Geanta despre care vorbim astăzi se numeşte Lilleth, iar modelul, extrem de recognoscibil, se pare că i-a inspirat şi pe designerii de la Mango.

Nu ne explicăm cum altfel, în noua colecţie a brandului mass market găsim o geantă aproape identică cu cea mai sus menţionată. La o primă vedere, le-am confunda cu uşurinţă, diferenţele fiind greu de reperat!

Uuups!