News

Va adopta Jennifer Aniston un copil? Vedeta a decis să vorbească despre zvonuri

iulia.statie
April 15, 2021 14:07 PM

Mai multe tabloide de peste ocean au dezvăluit că Jennifer Aniston plănuiește să adopte un copil, dar vedeta a decis să vorbească despre aceste zvonuri. Nu este prima oară când se speculează că faimoasa actriță își dorește să devină mămică, așa că reprezentanții ei au clarificat situația.

Pe aceeasi temaBrad Pitt îi scria bilețele de dragoste lui Jennifer Aniston! Ce s-a întâmplat când le-a găsit Justin Theroux

Jennifer Aniston va deveni mămică? Vedeta a decis să răspundă zvonurilor

Potrivit TMZ, mai multe tabloide au susținut că Jennifer Aniston este gata să adopte un copil. Publicația a contactat reprezentanții actriței ce au spus că ‘zvonurile despre faptul că Jennifer trece printr-un proces prin care încearcă să înfieze un copil sunt false și niciodată nu s-a întâmplat acest lucru’.

Încă de când Jennifer Aniston s-a despărțit de Brad Pitt, tabloidele de peste ocean susțin că aceasta își dorește să devină mămică, dar, în trecut, actrița explica faptul că jurnaliștii i-au oferit un tratament mai dur de fiecare dată când nu avea un partener, iar relațiile ei cu Brad Pitt și Justin Theroux au fost extrem de mediatizate, chiar dacă s-a despărțit de aceștia în 2005, respectiv în 2017.

„Nu simt un gol. Căsniciile mele au avut un mare succes, în opinia mea. Când au ajuns la final, alegerea a ținut de faptul că am ales să fim fericiți, iar fericirea nu mai exista în cadrul respectivelor aranjamente. Sigur, au existat provocări și nu fiecare moment a fost fantastic, dar, la final, aceasta este viața noastră și nu aș rămâne într-o situație în care să simt teamă.”, a spus aceasta într-un interviu cu publicația ELLE US.

„Teama de a fi singur. Teama de a nu putea supraviețui. A rămâne într-o căsnicie bazată pe frică se simte ca și cum nu ți-ai face ție un serviciu. Când nu mai există o modalitate de a funcționa împreună, este în regulă. Există aceste clișee construite în jurul tuturor lucrurilor care ar trebui să fie refăcute și reinterpretate. Pentru că sunt bazate pe o gândire foarte îngustă.”, a continuat aceasta.

Jennifer Aniston, declarații emoționante despre viața ei

Nu este prima oară când Jennifer Aniston vorbește despre acest aspect din viața sa. Vedeta a clarificat pentru toată lumea că nu se simte singură, chiar dacă nu are un soț sau un copil. „Trebuie să decidem singuri ce este bine atunci când vine vorba despre corpul nostru.”, a zis vedeta pentru Huffington Post în trecut.

„Această decizie ne aparține. Trebuie să luăm această decizie pentru noi și pentru femeile tinere din toată lumea ce ne privesc ca exemple. Nu este nevoie să fim căsătorite sau să devenim mame pentru a ne simți împlinite. Trebuie să ne gândim singure la ce înseamnă fericirea noastră.”, a continuat actrița.

Cât despre a avea un copil, Jennifer Aniston spunea în trecut: „Da, aș putea să devin mamă într-o zi, iar dacă o să o fac vreodată, eu o vă anunț pe voi prima dată. Dar nu îmi doresc să devin mamă pentru că mă simt incompletă într-un fel, așa cum vor să vă facă publicațiile de celebrități să credeți.”