News

Va dura căsnicia dintre Meghan Markle și Prințul Harry? Ce spune astrologul Prințesei Diana

iulia.statie
June 5, 2020 12:58 PM

Astrologul regal Debbie Frank a dezvăluit la ce se pot aștepta Ducele și Ducesa de Sussex de la căsnicia lor și viață în general în acest an, după ce au făcut oficial pasul înapoi din Familia Regală.

Ce se întâmplă cu mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry

„Pentru Meghan importantă este comunicarea, trebuie să aibă o voce și pentru că Uranus își activează puterile de comunicare în acest an, trebuie să se facă auzită. Va vorbi despre probleme controversate în această primăvară. Luna plină în Fecioară leagă Venus și Soarele lui Harry în Fecioară, cu efectul de a-și ridica din nou profilul public, ceea ce va aduce o conjuncție de ultimă oră între Marte și Pluto în unghiul căsătoriei, adică, este ca și cum cuplul ar trebui să se ciocnească cu „puteri care sunt” în unitate, așa că Meghan se va lupta cu stabilitatea sa.”, a explicat în exclusivitate pentru revista Hello! astrologul.

„Cu toate acestea, există cu siguranță și puțină lumină deasupra Ducesei de Sussex, la sfârșitul primăverii și la începutul verii, când Jupiter cel generos îi va pune căsătoria pe o poziție mai fericită, în timp ce ea și Harry vor cunoaște succesul la nivel global, având în sfârșit o cale pentru viitorul lor.”, a continuat aceasta.

„2020 poate produce unele neplăceri și întârzieri, care necesită ca Meghan să aibă răbdare și să aștepte, mai degrabă decât să înainteze atunci când vine vorba de obiectivele ei, în special atunci când Venus o să fie în retrograd. Următoarea eclipsă de pe 5 iulie în Capricorn va  aduce din nou probleme la Familia Regală din ianuarie.”, a zis ea.

„Restul anului 2020 este plin de indicatoare cosmice semnificative care o determină pe Meghan să rămână fermă privind viziunile și visele ei. În decembrie există un sentiment de calmitate, revizuirea trecutului, poate un alt bebeluș aflat pe drum.”, a continuat Debbie.

Anterior, Debbie a făcut lumină și asupra marilor schimbări aduse Familiei Regale mai devreme în 2020 și a povestit despre impactul pe care îl are astrologia asupra Familiei Regale Britanice. „Familiile Regale sunt întotdeauna puternic afectate de eclipse, ținând cont că au avut loc întâmplări majore precum căsătoria dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, nașterea atât a Prințului William, cât și a lui Kate, Ducesa de Cambridge și a morții Prințesei Diana, ce s-au produs foarte aproape de eclipsele care, încă din cele mai vechi timpuri, au reflectat întotdeauna evenimente epice.”, a explicat aceasta.