Fashion

Va purta Nicola Peltz o rochie făcută de Victoria Beckham la nunta ei?

iulia.statie
July 15, 2020 14:36 PM

În acest weekend, Nicola Peltz și Brookyln Beckham au anunțat logodna după doar nouă luni de relație. Fiul lui Victoria și al lui David Beckham a făcut totul oficial printr-un anunț pe Instagram.

Ce va purta Nicola Peltz la nuntă

„Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos om de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi. Te iubesc.”, a scris Brooklyn Beckham pe social media.

Și mândra lui mama, Victoria Beckham, a ținut să felicite cuplul printr-un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare: „Cele mai minunate vești! Nu puteam să fim mai fericiți pentru că Brooklyn și Nicola se căsătoresc! Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire! Vă iubim mult pe amândoi.”

Fără a avea o dată fixă pentru nuntă și fără a fi dezvăluite detaliile privind ceremonia, multe informații despre cei doi au luat cu asalt internetul. Spre exemplu, British Vogue a dezvăluit că inelul de logodnă este un smarald pus pe o bandă pavată cu diamante.

Mai există câteva zvonuri privind rochia de mireasă a modelului de 25 de ani, ce va fi creată chiar de soacra ei, Victoria Beckham. Ținând cont că aceasta este un designer faimos, ar fi o alegere practică, fără a menționa că piesa o să fie mult mai personală. Dacă stilul lui Peltz indică cum o să fie rochia, atunci modelul va fi unul modern, cu linii curate.

Rochia de mireasă, creată de Victoria Beckham?

Aceasta alege de obicei haine simple ce complimentează silueta, ceea ce este și stilul Victoriei. De asemenea, vedeta nu se teme de culori tari, ținând cont de creația Givenchy portocalie pe care a purtat-o la Toronto Film Festival sau de rochia galbenă pe care a afișat-o în fotografia în care își anunța logodna.

Dacă își va dori o piesă albă, va prelua probabil puțin din alegerile Victoriei. Aceasta ar alege o ținută tradițională sau un costum alb, ba chiar și o creație de-a designerului ce combină stilul conservator cu unul modern și tineresc.

În caz că va mai avea o ținută pentru petrecere și Beckham o va crea, ar fi oportunitatea perfectă pentru ceva vibrant și jucăuș. Aici ar putea să își dezvăluie dragostea pentru culoare, arătând, în același timp, extrem de chic.