News

Valentina Pelinel are o relație minunată cu socrii ei

Verdict.ro
October 9, 2018 12:38 PM

Valentina Pelinel este total diferit văzută de socrii ei față de fosta nevastă a lui Cristi Borcea, Alina Vidican. De altfel, părinții lui Cristi Borcea, Stere și Elena, au fost prezenți la nunta fiului lor cu Valentina Pelinel și s-au simțit foarte bine, scrie Libertatea.

Pe aceeasi temaAnca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

Potrivit WOWBiz, Valentina Pelinel, actuala soție a omului de afaceri, este foarte bine văzută de părinții acestuia, spre deosebire de fosta parteneră de viață a fostului acționar de la Dinamo.

Valentina Pelinel are o relație minunată cu socrii ei

„Domnul Stere și doamna Elena au fost extrem de fericiți, în special în biserică. Erau emotionați pentru că știau cât de mult o iubește fiul lor pe Valentina”, au dezvăluit surse din apropierea familiei.

„În ciuda faptului că nu a apărut în public alături de ei decât o singură dată, în urmă cu un an, atunci când s-a dus să îl viziteze la închisoare pe bărbatul său, legătura dintre Valentina și socrii este una perfectă.

Au o relație foarte bună și atât mama, cât și tatăl lui Cristi o adoră pe frumoasa blondă”, au adăugat aceleași surse.

„Au preferat să nu se bage în căsnicia fiului lor cu Alina, dar, în realitate, nu au agreat-o, în special tatăl afaceristului”, au încheiat acestea.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.