News

Valentina Pelinel continuă să facă sport chiar dacă este însărcinată!

Verdict.ro
October 25, 2018 16:53 PM

Este însărcinată în al doilea trimestru și va naște la începutul anului viitor două fetițe, însă Valentina Pelinel nu renunță nici o clipă la sport. Se antrenează în continuare cu Luminița Nicolescu și reușește să se mențină în formă. „Acum lucrez cu trei deodată”, a declarat Lumința pentru Click.

Valentina Pelinel continuă să facă sport chiar dacă este însărcinată!

Este frumoasă, sănătoasă și extrem de activă. Nu ai spune despre Valentina Pelinel (37 de ani) că ar fi însărcinată cu gemeni. Face cumpărături, zboară cu avionul şi merge regulat la sala de sport.

Valentina i-a rămas fidelă antrenoarei Luminița Nicolescu, pentru că a avut rezultate bune, s-a recuperat rapid după prima sarcină și, în plus, pe cele două le unește o prietenie veche.

Deși acum doi ani l-a adus pe Milan pe lume prin cezariană, situația s-ar putea schimba de data aceasta, pentru că există posibilitatea ca vedeta să nască natural. Face sport, are o condiție fizică de invidiat și este sănătoasă tun!

”Pentru o sarcină gemelară nu sunt restricții în privința sportului. Se fac aceleași tipuri de exerciții, fandări, însă este adevărat că necesită mai multă atenție și prudență. Durata nu se reduce, ci doar intensitatea. Spre exemplu, Valentina poate să continue cu sportul până în luna a opta de sarcină, depinde, bineînțeles, și de ea.

Acum nu mai lucrez doar cu ea, ci cu trei, Vali și fetițele din burtică, și se pare că le place tare mult muzica. Facem tot felul de exerciții, unele care implică și o naștere naturală, pentru că nu este o regulă ca după o cezariană să urmeze altă cezariană, ci se poate întâmpla ca nașterea să fie una normală.

Valentina este un om perfect sănătos, face sport, mișcare, nu s-a îngrășat mult, și, raportat la înălțimea ei, greutatea este una echilibrată”, a declarat Luminița Nicolescu pentru Click.