Fashion

Valentina Pelinel, în rochie de mireasă. Ce ținute a purtat în ziua nunții ei

Verdict.ro
October 1, 2018 10:31 AM

Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit religios. În această zi specială, alături de cei doi au fost familia și cei mai dragi prieteni.

Pe aceeasi temaCine i-a cununat pe Principele Nicolae şi Alina Binder! De ce au ales două perechi de naşi

Însărcinată cu gemeni, frumoasa vedetă a strălucit într-o rochie de mireasă extrem de rafinată și elegantă. Fostul model a avut două rochii de mireasă, una pentru cununia religioasă, iar cealaltă pentru petrecerea de la restaurantul de lux din Budapesta.

Valentina Pelinel, în rochie de mireasă. Ce ținute a purtat în ziua nunții ei

În vârstă de 37 de ani, Valentina Pelinel și-a unit destinul cu tatăl fiului ei, Cristian Borcea, îmbrăcată într-o rochie de mireasă în stil prințesă. Croiul acesteia a fost simplu și totuși sofisticat, ascunzându-i burtica de gravidă. Superba rochie a avut și o mică trenă.

La petrecerea de aseară, Valentina a optat pentru o rochie albă, învolănată, scurtă în față și cu o mică trenă în spate. Materialul rochiei a fost lejer și transparent, iar pentru a întregi ținuta, Valentina a ales o pereche de sandale argintii cu toc.

Părul acesteia a fost coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural și luminos, cu o pată de culoare garantată de nuanța de roșu a rujului ales.

Cununia religioasă s-a desfășurat într-un lăcaș de cult vechi, de tradiție. Mirele și nașii lor, Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția lui, Irina Nicolae, au fost la înălțime.

Domnișoarele de onorare alese de Valentina au fost: prezentatoarea TV Nasrin Ameri, make-up artistul Elena Ciftci și Andreea Cojocaru. Iar cavalerii de onoare de la fericitul eveniment au fost: Victor Pițurcă, Giovani Becali, Gigi Netoiu și Nicușor Stan.

În această dimineață, mireasa a făcut public colajul de mai jos, în dreptul căruia a pus următoarea descriere: „❤❤❤❤??❣??❤”.

❤❤❤❤??❣??❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on