News

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație uriașă pentru spitale

iulia.statie
March 20, 2020 14:15 PM

Coronavirus ne afectează pe toți, iar oamenii obișnuiți și celebritățile și-au unit forțele pentru a-și aduce ajutorul acolo unde este nevoie. Mai multe vedete, atât din România, cât și din afară, au decis să doneze sume de bani sau să își folosească aplicațiile social media pentru a discuta despre riscurile virusului, dar și despre metodele de prevenire.

Pe aceeasi temaCe a postat Valentina Pelinel pe Instagram, înainte ca soţul ei să fie din nou închis

Vedetele noastre dau un exemplu tuturor, alegând să stea în casă și să le arate fanilor cum își petrec timpul. Mai mult, acestea donează sume de bani către spitale sau bolnavi, iar Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu fac excepție! Faimosul manechin a postat un mesaj pe social media în care le spunea admiratorilor de decizia lor.

„Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.”, a scris vedeta.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație uriașă pentru spitale

„Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii.”, a adăugat Valentina.

 

View this post on Instagram

 

Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati. Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii.

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Recent, Andra și Simona Halep au decis să doneze și ele importante sume de bani pentru a sări în ajutorul sistemului medical. Mai mult, cu privire la vedetele din afară, Donatella Versace și Blake Lively au făcut donații fabuloase pentru spitale și fundații.