News

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prezenți la botezul fetiței Ancăi Serea

iulia.statie
November 18, 2019 12:10 PM

Ziua de sâmbătă a fost plină de emoții și amintiri frumoase pentru Anca Serea și Adrian Sînă. Ei și-au botezat cel de-al șaselea copil, iar evenimentul a fost unul frumos, alcătuit dintr-o petrecere de pomină și un tort magnific.

Pe aceeasi temaAnca Serea a adus pe lume al şaselea copil! A născut o fetiţă

Cei doi au ales conacul Domeniul Manasia pentru eveniment, un loc cu un decor de poveste, aflat în apropierea Bucureștiului.

Printre invitații de seamă s-au numărat și Valentina Pelinel și Cristi Borcea, ce au bifat prima ieșire după eliberare.

Proaspăta mămică nu a dezamăgit, strălucind ca de fiecare dată. Ea a ales o rochie lungă într-o nuanță marsala, semnată Otilia Brăiloiu, ce i-a pus în evidență silueta perfectă.

De asemenea, toate invitatele au părut rupte din poveste, afișând rochii cât mai speciale pentru această ocazie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prezenți la botezul fetiței Ancăi Serea

Și Valentina Pelinel a strălucit la brațul soțului ei, Cristi Borcea, îmbrăcată într-o rochie neagră cu umeri bufanți, decolteu adânc și crăpătură pe picior. Coafura acesteia a fost una lejeră, iar machiajul perfect a fost realizat de Ema Uta.

Valentina, în vârstă de 39 de ani, mama a trei copii, are un chip frumos și o siluetă de invidiat, fiind exemplu pentru tinerele din ziua de astăzi.

Invitații s-au simțit extraordinar la marele eveniment, delectându-se cu bucate alese și un candy bar ce îndeplinea visele oricărui gurmand.

Nici tortul micuței Leah nu a fost mai prejos, o prăjitură deosebită pe două etaje, cu o figurină ce înfățișa un pui de căprioară. Invitații au petrecut până după miezul nopții, dăruindu-i micuței nenumărate cadouri, flori sau bani.

Suma strânsă a fost una frumușică, iar Anca i-a pus deoparte, așa cum a făcut pentru fiecare copil al ei.

„Ieri a fost o zi tare speciala pentru familia noastra, botezul micutei Leah pe care-l asteptam cu mari emotii! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodata si pe care le vom pretui datorita amintirilor frumoase.”, a scris proaspăta mămică pe Instagram.

Le dorim multă fericire și abia așteptăm să vedem cât mai multe poze cu micuța!