Beauty

Valentine's day: look-uri de beauty inspirate de la vedetele de la Hollywood

iulia.statie
February 9, 2021 14:39 PM

Love is in the air! Nu există un motiv pentru care să nu sărbătorești Valentine’s Day. Fie că petreci cu iubitul, te distrezi cu prietenele sau te bucuri de întreaga gașcă de prieteni, look-urile de beauty din luna dragostei mereu aduc bucurie și te ajută să obții o fotografie perfectă pentru rețelele de socializare.

Pe aceeasi tema5 influenceri din noua generație pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Chiar dacă ultima perioadă ne-a adus multe schimbări, pe măsură ce regulile de distanțare se relaxează, putem să plănuim o zi perfectă de Valentine’s Day. Chiar dacă ținutele sunt mereu cele mai importante, ele sunt urmate de look-urile de beauty, ce pot să fie distractive, senzuale, sau chiar să te scoată din zona ta de confort.

Bineînțeles, mereu când avem nevoie de inspirație, ne întoarcem la vedetele de la Hollywood, ce au grijă să prezinte modele de machiaje ce pot fi ușor reinterpretate acasă de toată lumea. Poate că îți dorești un ruj roz sau un smokey eye, totul este posibil dacă ești gata să experimentezi.

Rihanna

Rihanna știe cum să își pună în evidență trăsăturile, iar atunci când vine vorba de clasicul smokey eye, aceasta se joacă cu diferite culori și texturi. Îndrăzneață din fire, vedeta a uitat de clasicele nuanțe, iar fardul de ochi metalic i se potrivește de minune. Dacă vrei să obții un astfel de look, alege un ruj nude pentru a păstra totul într-o linie cât mai curată.

Bella Hadid

Atunci când vine vorba de Valentine’s Day, imediat ni se duce gândul la rujul roșu, fiind un produs clasic și de efect de machiaj. Acest look de beauty este unul atemporal, iar pentru un plus de dramatism, adaugă și un eyeliner negru, căci cele două cosmetice fac un duo imbatabil.

Gigi Hadid

Modelul a prezentat un machiaj fresh și diafan, perfect pentru o zi ce este destinată iubirii. Aceasta niciodată nu exagerează cu machiajul, așa că look-ul prezentat de ea pune accentul pe pomeți și pe buze, pentru care s-a folosit un ruj roz. Nici coafura nu este de uitat, trăsăturile fiind evidențiate extrem de frumos.

Zoe Kravitz

Atunci când nu vrei să experimentezi sau pur și simplu nu ești fana unui machiaj dramatic, alege un look natural. În ultimii ani s-a pus accentul pe naturalețea pusă în evidență de cât mai puține produse cosmetice, așa că poți să te prezinți de Valentine’s Day cu machiajul tău de zi cu zi ce te va face să te simți perfect.

Emily Ratajkowski

Cum să arăți perfect fără a apela la foarte multe culori? Păstrează aceeași nuanță. Machiajul lui Emily Ratajkowski este unul de vară, ce ne amintește de plăcerea de a sta la soare, datorită nuanțelor pământii. Aceasta și-a pus în evidență ochii cu ajutorul unui fard de ochi negru și a optat pentru un gloss pentru a finisa totul, dar primul truc este opțional.

Zendaya

Less is more! Pentru orice tip de machiaj ar opta, Zendaya se asigură că are o piele strălucitoare. Chiar dacă preferi să rămâi într-o zonă cât mai simplă, un bronzer sau un highlighter îți va scoate trăsăturile în evidență, iar un gloss luminos nu strică niciodată.

Priyanka Chopra

Go bold! Dacă te-ai plictisit de rujul roșu sau de cel roz, atunci alege un produs într-o nuanță puternică de mov. Chiar dacă te vei depărta de zona clasică, această culoare este una extrem de senzuală și te va face să simți din plin atmosfera magică pe care o scoate la iveală această lună plină de dragoste.