Fashion

Valentino Haute Couture - Tinutele spectaculoase prezentate la Beijing

irina.letitia
November 12, 2019 12:21 PM

Valentino și-a prezentat noua colecție haute couture în cadrul unui show spectaculos de modă, desfășurat la Beijing! Designerul Pierpaolo Piccioli a pus în scenă o prezentare opulentă, în cadrul căreia am admirat creații demne de cele mai somptuoase evenimente!

Valentino Haute Couture – Tinutele spectaculoase prezentate la Beijing

Pierpaolo a imaginat de această data 45 de ținute, adevărate opere de artă, realizate sub atenta supraveghere a unor dintre cele mai experimentate croitorese. Denumite ”premieres”, șefele de atelier ale casei Valentino – Alessandra, Antonietta, Elide și Irene – au avut importanta sarcină de a îmbina cultura brandului italian cu tipicul clientelor din China. Misiunea a fost încununată de succes, creațiile Valentino prezentate la Beijing fiind o adevărată incursiune în simbolurile și culorile specifice casei, îmbinate cu estetica tradițiilor chineze.

Vezi această postare pe Instagram

The daydream as a passing place, made into a forever reality. Creative Director @pppiccioli reinterprets house codes and transports them to a new place for the #ValentinoHauteCouture Beijing collection. #VALENTINODAYDREAM Photo by @fashiontomax.

O postare distribuită de Valentino (@maisonvalentino) pe

Designerul Pierpaolo Piccioli și-a găsit inspirația în arta renascentistă, dar și în costume ale împăraților și împărăteselor din China. Rochiile voluminoase, opulente și impunătoare au dominat prezentarea, într-o adevărată explozie de culoare și materiale prețioase.

Creațiile sale sunt cu atât mai fanteziste și mai spectaculoase cu cât, pe piața asiatică, Valentino are un real succes cu piesele streetwear. Hainele casual, tenișii Valentino atât de celebrii în lumea întreagă, piesele cu alură sport ale casei, ce se vând extrem de bine în această regiune, l-au făcut pe designer să arate și o altă latură a casei de modă, parte a celor două identități principale ale casei Valentino de azi: streetwear și couture.

Admiră creațiile prezentate la Beijing, în galeria foto!