Fashion

Valentino Primăvară/Vară 2019 - O viziune romantică a tendinţelor actuale!

irina.letitia
March 30, 2019 11:48 AM

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordezi, vizionarea unei prezentări Valentino este o reală desfătare pentru privire!

Incărcat de un dramatism aparte, cu o doză puternică de romantism, stilul Valentino este fascinant din atât de multe puncte de vedere: siluetele impecabile, explozia de culoare nelipsită, imprimeurile bogate sau broderiile minuţioase.

Pentru sezonul de primăvară/vară 2019, Pierpaolo Piccioli, designerul casei Valentino a imaginat o colecţie inspirată de universul artiştilor şi de peisajele paradisiace ce i-au inspirat pe aceştia. Intr-o societate care vorbeşte din ce în ce mai mult despre escapism, designerul şi-a propus să ofere o doză de reverie în mediul cotidian, urban.

Valentino Primăvară/Vară 2019 – O viziune romantică a tendinţelor actuale!

Deşi mare parte din colecţie poate fi adaptată oraşelor aglomerate, cel mai potrivit context pentru propunerile de primvăvară/vară Valentino  rămâne o destinaţie luxoasă de vacanţă.

Din punct de vedere cromatic, noua colecţie Valentino are un echilibru perfect. O abundenţă de nonculori, alb şi negru, dar şi o infuzie de nuanţe roşiatice şi desigur, o serie de imprimeuri menite să transpună privitorul într-un peisaj estival de vis, perfect adecvat staţiunilor maritime italiene.

Din punct de vedere al accesoriilor, regăsim şi în colecţia Valentino un detaliu pe care l-am remarcat şi la Jacquemus: pălăriile exagerate! Incălţămintea este una relaxată, demnă de plimbări prelungite, în oraş sau în vacanţă.  Sandale joase şi papuci fără toc accesorizaţi cu pene, menite să aducă puţină extravaganţă unor piese extrem de simple. Nu lipsesc nici tenişii, puşi într-un context nu atât de surprinzător în 2019: alături de o superbă rochie lungă, plisată.

Urmăreşte colecţia în Galeria foto!