News

Vanessa Hudgens are un nou iubit! Cum a fost surprinsă aceasta

iulia.statie
November 24, 2020 12:16 PM

Se pare că Vanessa Hudgens are un nou bărbat special în viața ei. Vedeta, în vârstă de 31 de ani, a postat o fotografie în care le dezvăluia urmăritorilor că nu mai este singură.

Pe aceeasi temaDe ce s-au despărțit Vanessa Hudgens și Austin Butler după 9 ani de relație

Vanessa Hudgens iubește din nou

În fotografie, ea apare cu un trandafir roz pe care îl ține strâns, dezvăluind că se pregătește să meargă la o întâlnire. În aceeași seară, vedeta a fost surprinsă alături de atletul MLB, Cole Tucker, ținându-se de mână și îmbrățișându-se, semn că sunt foarte apropiați.

Jucătorul de baseball în vârstă de 24 de ani a crescut în Phoenix, Arizona, făcându-și debutul profesional în luna aprilie 2019. Hudgens și Tucker au fost văzuți în ipostaze foarte tandre în Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes White (@hottrendingtopics)

Vanessa Hudgens, despărțire după 9 ani de relație

Chiar în luna ianuarie, Vanessa și Austin Butler se despărțeau după aproape nouă ani împreună. O sursă povestea pe atunci că aceștia chiar discutaseră și de o eventuală logodnă, însă, relația lor ajungese la final. „Relația dintre Vanessa și Austin s-a estompat încet, a fost un lucru de care nici nu îți dai seama că se întâmplă. Despărțirea nu este ușoară, dar ea nu este cineva ce o să stea și o să sufere. Trăiește și se distrează, pare cu adevărat fericită și încântată de viață.”, spunea o sursă pentru People pe atunci.

În aceeași lună cu despărțirea, ea a fost văzută alături de jucătorul NBA, Kyle Kuzma. Ea a luat masa cu acesta la un restaurant popular din Brooklyn. „Ei se văd, dar iau lucrurile ușor și doar se distrează momentan.”, explica o altă sursă pe atunci despre noua relație a actriței.

Totuși, acum, se pare că Vanessa Hudgens este pregătită de o nouă relație, după cum vedem în noile fotografii, în care aceasta apare extrem de fericită alături de noul partener, după ce a format un cuplu timp de 9 ani cu Austin Butler.