Video

Vedeta internetului, Cristina Almășan, totul despre tiktok

cristina.floroiu
February 11, 2020 17:20 PM

Aplicația Tiktok a luat cu asalt internetul. Se pare că noua generație a uitat de Facebook și de Instagram și s-au lăsat acaparați de fenomenul ”TikTok”.

Tiktok e o aplicație mobilă, pe care se pot realiza clipuri video de 15 secunde. Ce o face diferită de restul aplicațiilor de socializare este faptul că prezintă o gamă largă de sunete și fragmente muzicale pe care creatorii de conținut pot face videoclipuri, care ulterior, unele dintre ele, devin trend.Aplicația TikTok a devenit cunoscută în Romania în anul 2019, iar până la finalul anului a crescut foarte mult.

Vedeta internetului, Cristina Almășan, totul despre tiktok

Cristina Almășan este o faimoasă vloggeriță cunoscută pentru clipurile intitulate „Tipologii de oameni”, ce au devenit foarte populare într-o perioadă destul de scurtă. În aceste clipuri, ea prezintă diverse situații în care sunt puși oamenii și cum fiecare reacționează diferit. În câteva luni creatoarea de conținut a reușit să strângă o comunitate de aproape 500K de urmăritori.

Cristina Almășan ne-a spus secretele ei de care să ții cont ca să crești pe Tiktok: „Sunt câteva trucuri de care ai putea sa ții cont să crești în numărul de urmăritori. Este foarte important să postezi măcar un clip pe zi. După care mai sunt câteva hashtag-uri, care prind foarte bine.” ne-a dezvăluit artista. Află mai multe secrete despre tiktok și ce ne-a dezvăluit Cristina Almășan despre viața ei de artist în materialul video: