Fashion

Vedete care au purtat rochii de mireasă asemănătoare în ziua nunţii

Oana Nutu
July 15, 2020 13:15 PM

În lumea mondenă fiecare se străduieşte să fie diferit, iar dacă aceeaşi ţinută au purtat-o mai multe vedete imediat media se face comparaţia între ele cui i-a stat mai bine. Din fericire, nu acelaşi lucru putem spune şi despre rochiile de mireasă purtate de celebrităţi în ziua nunţii lor având în vedete că întotdeauna acestea sunt unicat, create şi schiţate de mireasă împreună cu designerul casei de modă. Însă anumite similitudini putem vedea între ele. Iată care ni s-au părut nouă cele mai asemnănătoare:

 

Meghan, Ducesa de Sussex şi Hailey Bieber

Din cele câteva poze care au ajuns în media este evident că cele două au purtat la recepţie acelaşi decolteu la baza gâtului, lăsând umerii goi.

 Zoë Kravitz şi Audrey Hepburn (în Funny Face)

Credem că Zoë Kravitz la nunta sa în 2019 a adus un tribut designerului Givenchy alegând să poart o rochie atât de asemănătoare celei purtate de Audrey Hepburn în filmul Funny Face din 1957. Rochia fiicei lui Lenny Kravitz a fost creată a apropiatul şi prietenul acesteia, Alexander Wang care în 2020 a declarat că referinţele au fost către rochia purtată de Aurey Hepburn, însă nu au dorit să pară vintage sau prea mult.

Angelina Jolie şi Chiara Ferragni

Atât Anjelina Jolie cât şi fashion bloggerul Chiara Ferragni au ales imprimeuri desenate pentru accesorizarea lookului, în cazul Angelinei doar voalul a fost pictat de copiii acesteia, iar apoi imprimat la casa de modă Dior.

Ellie Goulding şi Miranda Kerr

Deşi designeri diferiţi (Dior în cazul fotomodelului Miranda Kerr, respectiv Chloé rochia Ellie Goulding), cele două apariţii au câteva similitudini – decolteul înalt la baza gâtului, mâneci lungi şi mulate, croiul şi detaliile fustei.

Victoria Beckham şi Beyoncé

Punctul comun principal al celor două rochii este corsetul uşor dramatic, cu colţurile ascuţite. Rochia Victoriei Beckham este creată de designerul Vera Wang, în timp ce Buyonce a purtat a rochie făcută de mama sa, Tina Lawson fronsată pe corp stil sirenă. Ambele au strălucit în ziua nunţii!

Princess Grace of Monaco (Grace Kelly) şi Nicky Hilton

Rochia purtată de Grace Kelly la nunta cu Prinţul de Monaco a fost reinterpretată de foarte multe mirese de-a lungul timpului, tipul acesta de gât purtându-i numele. Nicky Hilton a lucrat cu casa de modă Valentino care i-a brodat rochia de mireasă păstrând acest model care urcă pe gât. Mai mult decât atât, Nicky a declarat ulterior că o adoră pe Grace Kelly şi  nu are cum să greşească.

Prinţesa Caroline de Hanover şi Charlotte Casiraghi

Aşa mamă, aşa fiică este o vorbă din popor. În 2019 Charlotte Casiraghi s-a căsătorit într-o rochie boemă semnată Giambattista Valli Couture din mătase naturală, dantelă şi volane. Rochia se pare că a fost inspirată din cea purtată de mama acesteia când s-a căsătorit în 1978 cu Philippe Junot.

Prinţesa Sofia de Elveţia şi Karlie Kloss

Cu corset pe dedesubt, dantelă deasupra dispusă în formă de V şi măneci mulate din dantelă, rochiile celor două vedete sunt destul de similare prin stil şi croi. Ne aduce aminte şi rochia Ducesei Kate Middleton care a avut aproximativ acelasi top, preferatul caselor regale.