Fashion

Vedete care se îmbracă de la second hand. Au bani mulți, dar iubesc să se plimbe prin magazine de chilipiruri

maria.apostol
December 3, 2021 17:33 PM

De multe ori în fața micului ecran și la evenimente strălucesc în cele mai extravagante ținute, dar ați fi surprinși să aflați că sunt și vedete din România care își aleg ținute din second hand-uri. 

Poate ați crede că vedetele cheltuiesc o avere pentru haine de efect. Nu se întâmplă mereu așa, iar multe dintre ele au și recunoscut că au în garderobă și haine la mâna a doua

Adelina Pestrițu este una dintre ele ele. Și spune că mizează uneori pe unicitatea pieselor second-hand.

Fac cumpărături și la magazinele cu haine second hand. Am intrat, dar în afară. Erau lucruri ok. Acolo sunt oameni care au milioane de euro și se îmbracă de la second hand. Și dau dovadă și de modestie în acest fel„, a spus bruneta.

Pare greu de crezut, dar și Bianca Drăgușanu este adepta acestor magazine. Chiar dacă își etalează frecvent pantofii și gențile de mii de euro, de la branduri cunoscute, ea a marturisit ca nu dă înapoi nici când vine vorba despre hainele second-hand.

Bianca Drăgușanu: ”Intru în magazine second-hand pentru că pot găsi lucruri unicate”

Ador să fac shopping, din orice fel de magazin. Îmi plac lucrurile de calitate, chiar recent mi-am cumpărat o rochie de firmă de la second-hand. Și nu sunt omul pe care să-l caracterizeze mândria și care să se laude cu cheltuielile pe care le face. Da, cumpăr tot ce-mi place, intru în magazine second-hand pentru că pot găsi lucruri unicate și de calitate… Deci vă recomand cu încredere acest gen de magazine„, a scris Bianca pe Facebook în urmă cu mai mult timp.

De cealaltă parte, Oana Lis face parte din categoria vedetelor care își cumpără haine la mâna a doua pentru că bugetul îi este limitat.

Oana Lis
Oana Lis

A apus perioada în care Viorel Lis câștiga mulți bani și își permitea mai multe extravaganțe. Acum însă, Oana și Viorel Lis duc o viață grea, iar vedeta a început să ia la pas magazinele second-hand.