Fashion

Vedete ce s-au alăturat campaniei Givenchy de pe social media

iulia.statie
October 20, 2020 15:02 PM

Brand-ul Givenchy a lansat o nouă campanie, unde au participat vedete de la Kim Kardashian la Laura Dern, pe social media, unde starurile au pozat în colecția nouă lansată de Matthew M Williams, noul director creativ al faimoasei case de modă.

Pe aceeasi temaCe a făcut Kim Kardashian imediat după ce s-a zvonit că divorțează

Givenchy SS21: o campanie plină de vedete

Givenchy a avut cea mai așteptată colecție de la Paris Fashion Week, ce ne-a oferit un preview a cum va arăta noul capitol din istoria casei de modă. Pentru prezentarea de modă, designerul a simțit nevoia de a aduce un omagiu unora dintre cei mai puternici directori creativi ce au trecut pragul brand-ului, cum ar fi Hubert de Givenchy și Alexander McQueen, aducând înapoi câteva dintre design-urile ce i-au consacrat.

Cât despre aportul său, ei bine, semnătura sa devine mai evidentă prin faptul că s-a pus accent pe piesele obișnuite, de zi cu zi, realizate din materiale inventive. A fost interesantă abordarea casual pe care Williams a folosit-o pentru clasicele piese, portretizând trecutul, prezentul și viitorul. Totuși, ideea sa confortabilă de a începe un nou capitol nu a surprins foarte tare, consumatorii tineri nefiind cuceriți de direcția stilistică, aceasta fiind totuși neclară încă.

Acum, Givenchy a dezvăluit prima campanie digitală de când Matthew Williams este la cârma casei de modă, la care au participat vedete cu renume global pentru a crea un lookbook. Printre celebritățile pe care le-am văzut s-au numărat Naomi Campbell, Kim Kardashian West,, Kylie și Kendall Jenner, Bella Hadid, Alton Mason, Lotta Volkova, dar și artiști precum Travis Scott și Skepta.

Mai mult, au fost și vedete la care nimeni nu se aștepta, cum ar fi jucătoarea de tenis Maria Sharapova, designer-ul Kim Jones, dar și Laura Dern, Liv Tyler și Julianne Moore.

Dacă noua colecție a avut farmec, dar nu a impresionat foarte tare, direcția pe social media pe care casa de modă a luat-o acum cu siguranță este o idee de succes, amintind de cât de importante sunt rețelele de socializare în viața noastră, mai ales în aceste vremuri. Iată câteva dintre starurile ce au participat la această nouă campanie dezvoltată de Givenchy:

Kim Kardashian

Kylie Jenner și Travis Scott

 

View this post on Instagram

 

dress up with @matthewmwilliams @givenchyofficial 🤍 this collection is wow 🤤🤤 congrats !!! can’t wait to see more. ✨✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kendall Jenner

Skepta

Liv Tyler

 

View this post on Instagram

 

Welcome @matthewmwilliams to @givenchyofficial so excited to be one of the first to wear your beautiful designs 💗 love you @givenchyofficial sooooo much 🥰

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Julianne Moore

 

View this post on Instagram

 

Yeah I just threw this on. So happy to be wearing @matthewmwilliams first collection for @givenchyofficial ♥️

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Laura Dern

Maria Sharapova

Naomi Campbell

 

View this post on Instagram

 

Congratulations on your first @givenchyofficial collection @matthewmwilliams! ❤️❤️❤️

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Bella Hadid