Living

Vedete ce sunt mai înalte ca partenerii lor

iulia.statie
July 18, 2020 14:05 PM

De multe ori, mulți oameni își doresc un partener înalt și extrem de atrăgător, dar, la Hollywood, celebritățile au decis să lase aceste lucruri legate de aspect în spate și să aleagă fericirea fără a ține cont de fizicul alesului lor.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute de cupluri ale vedetelor

De la supermodele ca Rosie Huntington-Whiteley, la actrițe talentate ca Sophie Turner și Nicole Kidman, există multe vedete faimoase ce ar putea demonstra că înălțimea nu contează deloc atunci când există potrivire și dragoste. Deși multe nu au mai mult decât câțiva centrimetri în plus, acestea poartă mândre pantofi cu toc când sunt cu partenerii lor pentru a demonstra un punct de vedere extrem de sănătos privind relațiile fericite.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham

Huntington-Whiteley este cu mult mai înaltă față de soțul ei, actorul Jason Statham, însă pe aceasta nu o deranjează diferența de înălțime, mai ales că are o colecție fabuloasă de pantofi cu toc.

Cameron Diaz și Benji Madden

Cei doi formează un cuplu adorabil de la Hollywood și sunt căsătoriți încă din 2015, chiar dacă sunt total opuși atunci când vine vorba de aspectul fizic. Actrița are un aer cool californian, în timp ce el este scund și are un stil edgy, dar chiar și așa, sunt perechea perfectă.

Sophie Turner și Joe Jonas

Regina Nordului nu are nicio problemă că atunci când poartă tocuri este cu cel puțin 10 centrimetri mai înaltă ca soțul ei.

Nicole Kidman și Keith Urban

Nicole Kidman are o înălțime de 1,80 m, însă, ea nu este deloc deranjată de faptul că soțul ei este mai scund ca ea. Ba chiar, cei doi trăiesc o poveste extrem de frumoasă de dragoste și sunt cuplul preferat al tuturor.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Deși diferența de înălțime nu este sesizabilă atunci când Gigi Hadid poartă pantofi sport, când ea alege o pereche de pantofi cu toc, nu prea pare să îi deranjeze diferența de înălțime.

Bella Hadid și The Weeknd

Chiar dacă nu mai sunt împreună, supermodelul Bella Hadid și iubitul ei muzician erau exemplul perfect de cuplu cu diferență de înălțime. Chiar dacă între ei sunt doar doi centrimetri, Bella alegea deseori să poarte tocuri când era surprinsă alături de fostul partener.

Claudia Schiffer și Matthew Vaughn

Modelul iconic și soțul ei au un mariaj de 17 ani, însă, diferența de înălțime nu i-a deranjat nici înainte să se căsătorească, nici acum.

Pharrell și Helen Lasichanh

Soția lui Pharrel este la fel de cool ca și el și mult mai înaltă. Este mereu minunat să îi vedem pe cei doi împreună pentru că au o energie extrem de bună.