Fashion

Celebrități mult prea îmbrăcate! Ce ținute nepotrivite au purtat vedetele

irina.letitia
October 22, 2019 22:51 PM

De cele mai multe ori vedetele  ne atrag atenţia cu ţinutele remarcabile pe care le poartă, însă nu de puţine ori, acestea exagerează cu outfit-urile pe care le aleg.  Iată ce ţinute nepotrivite au purtat vedetele de-a lungul timpului!

Celebrități mult prea îmbrăcate! Ce ținute nepotrivite au purtat vedetele

Celebrităţile adoră să iasă în evidenţă şi de multe ori, o fac prin vestimentaţie. Cum orice publicitate este benefică, apariţiile lor lasă uneori de dorit la capitolul stil, însă rămân în memoria publică ani de zile.

Lady Gaga, o extravagantă prin natură, este fruntaşă atunci când vine vorba despre „prea mult”. Cu stilul său nonconformist şi de ce nu, şocant, vedeta a reuşit să impresioneze cu hainele total nepotrivite contextului.

De exemplu, ţinuta ce deschide acest material, vedeta a purtat o ţinută de seară, demnă de o gala a Oscarurilor, în aeroport. Rochia ce poate uşor trece drept rochie de mireasă a fost purtată nonşalant de Lady Gaga, care nu a fost deloc intimidată de ochii uimiţi ai celorlalţi pasageri.

Naomi Campbell
Naomi Campbell

Iată o adevărată apariţie, marca Naomi Campbell! In 2007, celebrul manechin a fost obligată să facă muncă în folosul comunităţii, iar în semn de protest, Naomi a îmbrăcat o rochie de seară, semnată Dolce & Gabbana. Nu te-ai aştepta să vezi un deţinut îmbrăcat astfel, însă Naomi a decis să facă lucrurile în stilul propriu, exuberant şi nonconformist!

Nici Victoria Beckham nu este străină de apariţiile nepotrivite. Deşi în ultimii ani, designerul este extrem de atent cu ţinutele alese, mai exact cu alegerea lor cât mai adecvată ocaziilor, în trecut, Posh Spice nu alegea cele mai potrivite outfi-uri!

Victoria Beckham
Victoria Beckham

 

In 2007, Victoria a asistat la un meci de fotbal unde juca şi soţul ei şi a ales o ţinută cel puţin bizară. Contrar aşteptărilor, Victoria a purtat o rochie roz, stil office, o geantă Hermes asortată şi mai presus de toate, o pereche de pantofi stiletto cu toc ameţitor, chiar pe gazon!

Vezi în galeria foto ce alte vedete au „gafat” vestimentar şi s-au îmbrăcat nepotrivit!