ANDREEA BERECLEANU

Maurice Munteanu
March 2, 2018
March 2, 2018

Maurice Munteanu: ”Cred ca linia imperiala a fustei ar fi fost mai bine marcata de o camasa alba, pretioasa, cu un guler montant. Mare atentie la alegrea lenjeriei, mai ales cand vorbim despre piese transparente. Per total, tinuta Andreei este una safe, chiar daca plasata intr-o zona previzibila”.

Andreea Berecleanu a mărturisit că este o persoană extrem de activă și nu-i place să-și risipească timpul, așa că mizează pe creativitate atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor.

”Nu o să spun branduri, port într-adevăr niște branduri. Sunt mai nișate, așa cum îmi place mie, însă nu o să vezi nicio etichetă pe mine, dar sunt convinsă că ceea ce port în seara asta nu o să văd la nimeni altcineva. Acum, nu am investit absolut deloc timp, pentru că sunt un om foarte activ, am ținut să ajung astăzi chiar dacă este cum este vremea de afară, eu am ținut să vin la OK. Nu mi-a luat mult timp să mă pregătesc, doar mi-am imaginat așa, m-am gândit ce am în garderobă. Asta e o combinație pe care nu am mai făcut-o. Această fustă cred că am mai purtat-o încă o dată, îmi place foarte mult fusta pentru că are și buzunar și de-o parte și de alta. Și cred că am mai purtat-o o dată cu o cămașă albă, dar în combinația aceasta nu. Sunt o persoană cu imaginație și cred că toate piesele pe care le am pot fi folosite în foarte multe feluri, chiar și pe zi. Adică sunt piese care pot fi folosite și în alte combinații și purtate ziua. De curând, mi s-a spus că semăn cu divele de la Hollywood, iar divele de la Hollywood aveau o frumusețe naturală, iar în zilele noastre cred că asta este un compliment. Am piese cu valoare sentimentală, memoria unor amintiri la care țin foarte mult. Cred că stilul meu s-a adaptat vremurilor, însă moda nu a devenit o obsesie pentru mine. Ci este mai mult un lucru ce ține de respectul față de lumea în care trăim, de propria persoană și un lucru care ține de educație”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Verdict.ro.

 


Share

Asemănătoare