SIMONA PĂTRULEASA

Maurice Munteanu
March 1, 2018
March 1, 2018

Maurice Munteanu: ”O aparitie romantica! Imi plac mansetele din dantela si centura din satin de matase. Deasemenea, nuanta discreta a rochiei arata foarte bine langa haina din blana neagra, purtata pe umeri”. 

”Port o creație a prietenei mele, Nicoleta Negură. Am avut o ședință foto și, la finalul ei, am ales să port una dintre ținutele în care am pozat. Inițial, am fost sigură că o să mă îmbrac într-o rochie ciclam, dar când le-am văzut pe cele deschise la culoare, adică un gri perlat, culori pudrate, m-am întors la 180 de grade, adică mi-au plăcut foarte mult și am ales să port bej. Eu nu sunt genul de om care să arunc banii pe fereastră, să-ți spun sincer, adică sunt față de cum eram acum 15-20 de ani, sunt mult mai ponderată. Încerc să-mi cumpăr produse pe care să le mai pot purta. Consider că e important să port lucruri de calitate, care să reziste în timp și asta înseamnă că, de cele mai multe ori, îmi cumpăr lucruri câteva genți, și încălțăminte la fel, care să fie de calitate și care să meargă la mai multe ținute. Nu m-am gândit niciodată, însă au fost câteva dăți mai… la evenimente speciale (n.r. ținute costisitoare). Le admir pe fetele tinere care mai aduc ceva nou în atenția noastră. Acum, pentru că sunt mai toată ziua cu fetița, prefer stilul lejer, casual, fără tocuri, exclus tocuri, ca să pot alerga după fetiță. Îmi place foarte mult roșul, deși eu nu prea îndrăznesc să-l port decât la știri. Am ajuns la vârsta asta exagerată, tind spre perfecționism. E o greșeală pentru că trebuie să ne bucurăm de mici lucruri.”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Verdict.ro.


Share

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !