News

Vedetele au acceptat provocarea! Cum arătau acum 10 ani!

irina.letitia
January 19, 2019 12:32 PM

Cu siguranță ai aflat de cea mai în vogă provocare a anului 2019, pe internet: #10yearchallenge ! Da, este vorba despre a posta pe contul personal de socializare imagini de acum 10 ani și din prezent! Destul de controversată, provocarea i-a cucerit rapid pe internauți, feed-ul fiind plin de la începutul anului de poze înainte/acum!

Cu atât mai curajoasă se dovedește provocarea pentru vedete, care multe dintre ele și-au schimbat total look-ul în ultimii ani, fie în mod natural, fie datorită chirurgiei estetice! Totuși, nu mare ne-a fost surpriza ca în cazul unor celebrități, diferența de un deceniu să nu se simtă nici pe chipul, nici pe silueta lor!

Așadar, iată cum arătau vedetele de la noi, dar și din străinătate, acum 10 ani!

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit anul trecut 10 ani de căsnicie, iar provocarea a fost acceptată de Andra printr-o imagine de la nunta celor doi! Andra este aproape neschimbată!

Ilinca Vandici și-a tot schimbat look-ul în ultimul deceniu, trecând prin mai multe stiluri de coafură și tunsoare! Acum 10 ani, Ilinca era blondă, însă în afară de acest aspect, nu sunt multe diferențe!

Raluca Bădulescu primește probabil premiul pentru transformarea deceniului! ”Regina regească” este aproape de nerecunoscut! Rămâne fidelă părului blond platinat și hainelor opulente, animal print-ului, însă Raluca a reușit să își transforme total aspectul, slăbind enorm și schimbându-și stilul de viață!

Catrinel Marlon nu s-a limitat la #10yearchallenge, ci a postat imagini mult mai vechi, încă din copilărie! Catrinel este superbă, acum, dar și atunci, iar marea schimbare pentru ea este și cea mai mare fericire, vedeta fiind însărcinată în prezent și foarte aproape de a-și aduce pe lume bebelușul!

Andreea Bănică este și ea aproape neschimbată, atât din pinct de vedere fizic, cât și vestimentar!

View this post on Instagram

Atunci si acum! E vreo schimbare? ? #10yearschallenge

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Jennifer Lopez este o apariție, arătând spectaculos și atunci, și acum, la aproape 50 de ani!

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, este și el neschimbat, în ciuda trecerii anilor!

View this post on Instagram

#10yearchallenge #EstoSigue

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on

Reee Witherspoon poate afirma lejer că nu simte trecerea timpului, actrița fiind aproape neschimbată în ultimii 10 ani!