Vedetele au afișat ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneția!

Verdict.ro
September 2, 2017
September 2, 2017

Festivalul de film de la Veneția se află la cea de-a 74-a aniversare și reunește, chiar zilele acestea crema lumii cinematografice internaționale. Alături de celebrii actori și actrițe, pe covorul roșu de la Veneția și-au făcut apariția top modele renumite, creatori de modă și bloggeri cunoscuți, care au ridicat ștacheta aparițiilor spectaculoase.

Tinutele de gală au impresionat și de această data, ilustrând tendințele modei actuale. Rochiile lungi, elegante, specifice evenimentelor black tie, au fost pigmentate, în spiritul momentului, de inserții transparente, de combinații cromatice inedite și de o accesorizare impresionantă sub forma detaliilor 3D și a broderiilor bogate.

Una dintre cele mai lăudate apariții ale acestei ediții a festivalului de film a fost actrița Jane Fonda, onorată în cadrul evenimentului pentru întreaga carieră. Cunoscută pentru silueta de invidiat, actrița de 78 de ani a purtat o rochie lungă semnată Marchesa, pe un fond nude, cu aplicații florale și o broderie metalizată, strălucitoare.

Julianne Moore a impresionat și ea audiența cu ținuta aleasă. Rochia Valentino, într-un mix de dantelă roz și tul roșu sângeriu, i-a venit ca turnată, oferindu-ne o lecție de eleganță rafinată.

Amanda Seyfried s-a remarcat cu look-ul dramatic ales pentru covorul roșu: o rochie lungă semnată Alexander McQueen, întro combinație de gri și negru, cu o broderie florală colorată în zona bustului.

Iată ce alte ținute au ales să poarte vedetele pe covorul roșu al Festivalului de Film de la veneția!


Share