Fashion

Vedetele au dezvăluit primele costume pentru Halloween 2020

iulia.statie
October 27, 2020 16:52 PM

Mai sunt doar câteva zile până la Halloween! Cu siguranță anul acesta petrecerile vor fi foarte diferite ținând cont de regulile de distanțare impuse în pandemia de coronavirus, dar încă putem să ne costumăm și să ne bucurăm de această zi înfricoșătoare, chiar dacă o facem în interiorul casei.

Pe aceeasi temaCum se pregătesc celebritățile pentru Halloween

Care sunt primele costume de Halloween ale vedetelor

Mai multe celebrități deja și-au dezvăluit primele costume pentru sezonul de Halloween, cum ar fi Bella Throne, Khloe Kardashian sau Vanessa Hudgens. Bella, așa cum ne-a obișnuit, a optat și în acest pentru o ținută extrem de îndrăzneață, alegând un costum roșu din latex, spunând că aceasta este viziunea sa asupra costumației de Scufița Roșie. „Bunica nu este de acord cu ținuta mea.”, a scris ea.

Între timp, Khloe Kardashian a ales doar o pereche de urechi pentru a intra în spiritul Halloween-ului atunci când a decis să își decoreze casa cu micuța ei, True Thompson, dar și alți copii ce fac parte din familia Kardashian. Cu siguranță, deși această abordare este una simplistă, Khloe va opta pentru un costum ce ne va lăsa fără suflare în weekend, așa cum face în fiecare an.

Deja o cunoaștem pe Vanessa Hudgens și știm că atunci când vine vorba de a se costuma, regina stilului boho chic nu se dă în lături de la nimic. Aceasta a prezentat mai multe costume pentru Halloween încă de la începutul lunii octombrie.

Printre costumele alese, aceasta s-a îmbrăcat ca și Catwoman, un costum nelispit de ani de zile. Mesajul transmis de vedetă? Chiar dacă se află în casă, găsește bucurie în a se îmbrăca în diferite piese și a intra în pielea unui personaj pentru o seară.

Ce ar fi Halloween-ul fără anumite ținute ce conțin latex? Nici Charli XCX nu s-a abținut din a purta un body din latex roșu, la care a asortat o pereche de dresuri plasă.