Fashion

Vedetele au petrecut la Pre-Grammy Gala 2020, în California!

irina.letitia
January 26, 2020 17:41 PM

In această seară, 26 ianuarie, are loc decernarea premiilor Grammy! Inainte însă de cea de-a 62-a ediţie a evenimentului, are loc aşa numitul „pre-grammy weekend”, cu trei zile dedicate unor petreceri faimoase, la care participă întreaga cremă a lumii muzicale internaţionale.

Vedetele au petrecut la Pre-Grammy Gala 2020, în California!

Sâmbătă seara a avut loc gala Pre-Grammy Clive Davis, eveniment dedicat în acest an artistului Diddy (Sean Combs). Alături de el s-au aflat cele 3 fiice ale sale, dar şi o serie de prieteni celebrii: cuplul Beyonce – Jaz Y, Janet Jackson, Naomi Campbell, Cardi B, Usher şi mulţi, mulţi alţii. Iată ce au purtat vedetele!

Beyonce nu şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, însă a postat pe contul său de Instagram câteva imagini cu ţinuta aleasă pentru gală. Diva a purtat o rochie roşie, extrem de sexy, semnată Valdrin Sahiti şi o pereche de pantofi cu toc înalt, transparenţi, de la Christian Louboutin.

View this post on Instagram

Pretty Woman. #Beyonce #CliveDavis

A post shared by Zerina Akers (@zerinaakers) on

Priyanka Chopra a fost şi ea una din apariţiile remarcabile ale serii. Actriţa a strălucit într-o rochie lungă, satinată, în culoarea şampaniei, de la Nicolas Jebran şi pantofi Stuart Weitzman.

View this post on Instagram

@priyankachopra #grammysweekend #styledbymimicuttrell

A post shared by Mimi Cuttrell (@mimicuttrell) on

Naomi Campbell, o prietenă apropiată a rapper-ului Diddy, a impresionat audienţă nu doar cu ţinuta, ci şi cu un look nou. Naomi a afişat o tunsoare nouă pe covorul roşu al galei, un bob scurt! Modelul a ales o rochie albă de la Stephane Rolland.

Admiră în galeria foto şi restul apariţiilor extravagante de pe covorul roşu!