Living

Vedetele au plecat în vacanță! Ce destinații de lux au ales anul acesta!

irina.letitia
January 5, 2019 11:37 AM

Perioada sărbătorilor de iarnă este foarte încărcată pentru artiști! Deși de Revelion majoritatea vedetelor au avut programul plin de spectacole, imediat după Anul Nou, ele și-au făcut bagajele și s-au îndreptat către destinații exotice, unde își pot încărca bateriile pentru lunile ce vin.

Si anul acesta, vedetele de la noi au preferat mai degrabă destinațiile însorite! Plajă, soare, apă, vegetație luxuriantă și desigur, resorturi de lux, sunt ingredientele esențiale din vacanțele vedetelor. Mexic, Australia, Statele Unite sunt doar câteva dintre destinațiile alese de cei mai iubiți artiști de la noi.

Iată unde petrec aceștia vacanța de iarnă!

Flavia Mihășan și iubitul său, Marius Moldovan, au plecat în Israel!

Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul în Australia! La doar câteva zile după Revelion, sportiva a zburat la Sydney, unde va participa la primul turneu din acest an! Simona a profitat de puținul timp liber pentru a vizita grădina zoologică din Sydney!

Ca de obicei, Delia alege destinații de vacanță absolut spectaculoase! Vacanța de iarnă o găsește pe artistă într-un paradis exotic, în Filipine! Peisajele postate de Delia pe contul său de socializare îți vor tăia respirația!

Christina Ich a ales ca destinație de vacanță pentru acest an Mexicul! Frumoasa brunetă se bucură de vremea estivală și de piesajele de vis din Tulum, unde a și petrecut Revelionul!

View this post on Instagram

Amazing view @azuliktulum

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Bloggerița Alina Ceușan are parte de o adevărată experiență turistică în acestă vacanță! Alina și-a început vacanța la Miami, în Statele Unite, iar apoi a călătorit în Punta Cana, unde se bucură alături de iubitul ei de o vară perfectă!

Iată că Inna face notă discordantă și a preferat o vacanță de iarnă în toată regula! Iubitoare de sporturi de iarnă, vacanța aceasta a prins-o pe Inna pe pârtie, în munții Pirinei, în Spania.

View this post on Instagram

? hi

A post shared by INNA (@inna) on