Vedetele la CFDA Fashion Awards - cele mai reuşite ţinute

Verdict.ro
June 8, 2016
June 8, 2016

CFDA (Council of Fashion and Design) Awards este gala anuală care aduce tribut numelor mari din moda internaţională.Zilele trecute, la New York, a avut loc ediţia de anul acesta, iar vedetele şi-au dat întâlnire pentru a celebra moda la cel mai înalt nivel.

Fiind un eveniment dedicat 100% modei, este şi normal ca centrul atenţiei să pice, desigur, pe ţinutele alese de invitate. O adevărată paradă a modei, în care au defilat cele mai renumite manechine ale momentului, actriţe celebre sau influenceri în domeniu.
 
Care au fost cele mai admirate ţinute?
 
Rochiile strălucitoare sau cele cu decupaje strategic plasate au fost şi de acestă dată cele mai aplaudate.
 
Rosie Huntington – Whiteley  a purtat o rochie elegantă Michael Kors Collection, stil sirenă, cu bretele minuscule, amintind de moda anilor 90 şi de venerata rochie lenjerie. Aceeaşi inspiraţie au avut-o şi modelele Emily Ratajowski, care a purtat o creaţie Jason Wu sau Sara Sampanio, ambele alegând o rochie lenjerie de culoare neagră. Accesorizate minimal, cu un make-up aproape natural, acestea au demonstrat că nu trebuie să porţi o ţinută opulentă pentru a ieşi în evidenţă.
 
Două icon-uri ale modei contemporane, top modelele Heidi Klum şi Naomi Campbell au uimit audienţa nu doar prin piesele vestimentare perfect alese, ci şi prin siluetele impecabile.
 
Dacă Heidi a mers pe un look elegant, definit de o rochie Roland Mouret în 3 culori, alb, nude şi negru, Naomei Campbell a ales un stil extrem de sexy şi extrem caracteristic ei: o rochie lungă neagră, decoltată, semnată  Brandon Maxwell. Două apariţii ireproşabile, ce fac dovada statutului de fashion icon.
 
O pată de culoare binevenită a fost ţinuta modelulului Shanina Shaik, care a purtat o rochie orange, cu un decolteu adânc şi decupaje în zona taliei, semnată Givenchy. Shanina a fost printre puţinele care au spart monotonia cromatică şi bine a făcut, pentru că a fost unanim apreciată.
 
Nu o putem trece cu vederea nici pe cântăreaţa Ciara, care a ales o creaţie Roberto Cavalli. Rochia în nuanţe de roz-nude, cu asimetrie faţă-spate i-a scos în evidenţă silueta perfect definită. 
 
Nu în ultimul rând, ne-a plăcut apariţia stylish a  Oliviei Culpo, care a purtat o ţinută Kate Spate. Rochia-sacou, cu o bordură din pene asortate cromatic, transformă o piesă altfel simplă, într-o veritabilă ţinută de seară. Un mare plus şi pentru coafura simplă, ce completează ideal vestimentaţia! 
 
Vezi şi alte ţinute şi spune-ne pe care o preferi!
 

Credit foto: Splashnews.com


Share