Vedetele noastre au furat startul! Ce costume de baie au ales pentru vacanțele exotice din această iarnă

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Iarna nu-i ca vara și se pare că vedetele iubesc mai mult căldura decât frigul, așa că au fugit din țară pe meleaguri mai însorite unde s-au putut bucura în voie de noile modele de costume de baie.

Laura Cosoi nici bine nu s-a întors dintr-o vacanță că a plecat în alta. Viitoarea mămică se mândrește cu o siluetă de invidiat, așa că profită și de vreme și de forme pentru a testa costumele de baie întregi.

Inna – Iubește body-urile, dar și costumele de baie din două piese, fie că le poartă pe plajele însorite, fie la ședințele foto. Artistei îi place să jongleze cu ținutele sale, fiecare apariție a sa fiind gândită în detaliu.

Alina Pușcaș s-a lăsat și ea cucerită de costumuld e baie întreg. Pentru ultima vacanță petrecută la plajă, vedeta a ales să îmbrace un costum de baie întreg, dar cu spatele gol, pentru un plus de senzualitate.

Andreea Raicu a rămas pe ”vechi”! Fire mai conformistă, vedeta s-a relaxat la soare îmbrăcată într-un costum negru, din două piese.

Corina Caragea a dat fuga într-o zonă muntoasă și s-a răsfățat la piscină, profitând de vremea nu foarte călduroasă pentru a îmbrăca un costum de baie cu mâneci.

Dana Rogoz nu a putut rata nici ea o vacanță însorită în mijlocul iernii, așa că s-a bucurat la maximum de fiecare moment petrecut pe plajă. Vedeta a ales pentru ieșirile la plajă un costum coriai, din două piese, potrivit cu firea ei energică.

Delia – mereu cameleonică! Vedeta s-a răsfățat și iarna aceasta pe o insulă însorită, unde a mixat costumele de baie sexi din două piese, cu body-urile mai lejere.

Denisa Nechifor s-a pregătit atent pentru vară și deja are în garderobă un costum de baie întreg, cu buline, care să-i pună în valoare silueta.

Gina Pistol s-a bucurat în liniște de vacanța petrecută în Thailanda cu Smiley, unde a avut grijă să nu arate prea mult. Vedeta a ales pentru ieșirile la plajă costum de baie din două piese, peste care a purtat o rohie de plajă roșie.


Share