Fashion

Vedetele noastre s-au îmbrăcat ca la Hollywood la Gala Premiilor Gopo 2023

Camelia
April 26, 2023 12:57 PM

Gala Premiilor Gopo 2023 a strâns aseară lume multă și bună la Teatrul Național din București. Vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai vaporoase și spectaculoase. Cu decolteuri adânci, crăpături pe picior, ca la Hollywood, rochii vaporoase care au atras atenția pe covorul roșu.

Laura Cosoi și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, au fost la înălțime, extrem de eleganți. Laura Cosoi, mamă a trei fete, a arătat impecabil, la fel și soțul ei. Acesta a optat să aibă la cămașă niște butoni inscripționați cu numele fetelor lui și ale Laurei, Rita, Vera, Lara.

Frumoasa vedetă l-a dat pe spate chiar și pe soțul ei cu vestimentația pe care a ales-o pentru seara de gală a Premiilor Gopo. A afișat o siluetă cu care ne-a obișnuit înainte să devină din nou mamă. Citește tot articolul și vezi pozele pe CIAO.RO.

Vedetele au strălucit la Gala Premiilor Gopo 2023!

Jojo și Paul Ipate s-au completat și ei cromatic și au fost admirați. Paul Ipate a optat pentru un sacou colorat în timp ce frumoasa lui soție a îmbrăcat o rochie muștar, vaporoasă și a strălucit la propriu.

Amalia Enache a afișat o siluetă strălucită, așa cum nu am văzut-o de mult. Vedeta ProTV s-a operat de colecistectomie pe 16 februarie și de atunci a slăbit considerabil, lucru care se vede lejer cu ochiul liber. Amalia Enache este acum poate în cea mai bună formă a ei. Iar rochia de culoarea oului de rață i-a pus noile forme în evidență. Citește tot articolul și vezi pozele pe CIAO.RO.