Fashion

Velmoda, cea mai bună alternativă pentru o ținută specială. Sparge tiparele cu o creație care te definește

andreea.voicu
September 6, 2021 16:45 PM

Alege să fii unică cu Velmoda. Ținute speciale pentru femei care vor să strălucească.

Velmoda propune ținute fără cusur, lucrate perfect de oameni atent instruiți în tainele materialelor fine și ale modei. Evoluția stilului este imprimată de mâinile designerului în fiecare articol vestimentar, iar Valentina Zeed vrea să ofere fiecărei cliente o ținută delicată, concepută special pentru ea.

Uimește și surprinde cu ținuta pe care o alegi pentru o ocazie specială și nu te rezuma la o apariție simplistă. Velmoda îți oferă articole vestimentare care te vor poziționa desupra “obișnuitului” într-un stil original.

În atelier vei găsit rafinamentul, eleganța și confortul la care viseazi atunci când vrei să porți o creație care sparge tiparele.

Secretul ținutelor impecabile este dedicarea, dar și pasiunea pentru tot ce înseamnă țesătură, volumetrie, mătase naturală și pietre prețioase. Designerul Valentina Zeed oferă doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni haine ce încununează personalitatea fiecărei femei, pentru că la Velmoda este mai mult despre cine poartă , decât “despre ce se poartă. Și într-un joc dinamic cu elemnte menite să facă o creație să strălucească, Velmoda propune articole ce bifează, totodată, actualitatea în tendințe.

Atelierul pune la dispoziție o colecție proprie, dar oferă și posibilitatea realizării pe comandă a produsului dorit.  Pentru că cel mai important este ca ceea ce purtăm să ne reprezinte întru totul și să vorbească despre cine suntem, fiecare rochie poartă amprenta designerului, dar și a persoanei care urmează să o îmbrace.

Dintre milioanele de variante puse la dispoziție pe piață, Velmoda atrage atenția în mod special cu o colecție diferită, ce încapsulează stilul unic și emoția. Creațiile delicate au putut fi admirate pe podiumul Feeric Fashion Week, în cadrul unei prezentări de modă care s-a desfășurat la Sibiu.

Valentina Zeed a reușit să scoată în evidență cele mai frumoase caracteristici ale sexului frumos, aducând în fața oamenilor ținute în care jocul liniilor fine s-a îmbinat cu trăsăturile fiecărui model care a îmbrăcat ținutele. Creațiile îndrăznețe și feminine au fost în centrul atenției și au luminat scena pe care doamnele și domnișoarele au acaparat-o.

Îmbracă hainele care îți poartă caracteristicile și lasă Velmoda să-ți ofere cele mai bune variante atunci când nu știi ce să alegi, dar vrei o alternativă unică.