News

Vera Wang a împlinit 71 de ani! Cum a sărbătorit aceasta

iulia.statie
June 29, 2020 14:37 PM

Vera Wang este una dintre cele mai faimoase creatoare de rochii de mireasă, iar acum, aceasta a împlinit 71 de ani.

Pe aceeasi temaCe rochii de mireasă au purtat celebritățile în ziua nunții lor

Cum și-a sărbătorit Vera Wang ziua de naștere

Designerul a ales să marcheze ziua specială pentru a prin a le dezvălui fanilor câteva fotografii ce înfățișează modul în care a petrecut. Înainte de toate acestea, însă, Vera Wang a ales să vorbească zilele trecute despre comunitatea LGBTQ+ și luna Pride, sprijinind această mișcare. Pe 26 iunie 2015, Curtea Supremă din Statele Unite legaliza mariajele între persoanele de același sex, marcând un mare câștig pentru comunitate. „O zi istorică pentru egalitate și dragoste.”, a scris aceasta.

După mesajul ei de susținere, Vera le-a dezvăluit admiratorilor că a ales să își facă o manichiură colorată și a îmbrăcat haine sport pentru ocazie, aceasta punându-și silueta perfectă în valoare. Ea a accesorizat și o pereche de ochelari tip aviator și multe inele pentru a finisa look-ul.

 

View this post on Instagram

 

PRIDE Workout. ?️‍?

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Deși creatoarea de modă a surprins pe toată lumea prin fotografiile postate în izolare ce au dezvăluit că vârsta este doar un număr și ea continuă să se mențină în formă și să aibă o siluetă impecabilă, Vera este o mare adoratoare de dulciuri. Pentru ziua ei, ea a primit mai multe torturi inedite de care s-a bucurat din plin.

Mai mult, un alt cadou extravagant pe care aceasta l-a primit a fost un set format din patru urși de pluș într-o nuanță de roșu aprins, pe care aceasta i-a fotografiat. Bineînțeles, Vera a făcut istorie în lumea modei, așa că nu a putut să nu facă și o mică sugestie cu privire la garderoba sa atunci când vremea este ploioasă. „Atunci când plouă de ziua ta, o haină de ploaie este esențială.”, a scris aceasta, punând accent pe faptul că a combinat o pereche de pantaloni sport cu un trench elegant și botine cu toc.

 

View this post on Instagram

 

Huggy Bear … ?❤️ when it rains on your birthday, a raincoat comes in handy! ?

A post shared by Vera Wang (@verawang) on