Fashion

Verdict întreabă, AMI răspunde

iulia.statie
January 18, 2021 16:19 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. AMI a câștigat publicul încă de la primele apariții pe scena muzicală, reușind să își consolideze o carieră explozivă.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Cu un stil vestimentar cool, condimentat cu piese baggy și sport, AMI a reușit să atragă atenția atât prin melodiile sale, cât și prin aparițiile inedite și ținutele interesante. Noi am vrut să aflăm mai multe despre artista ce ne-a impresionat, dar și despre alegerile sale în materie de look-uri și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

AMI: Sunt o fire cameleonică, iar asta se regăsește și în stilul meu vestimentar. E minimalist la bază, dar cu un touch personal, cu diferite accente din moda anilor ’70-’80, Studio 54, disco sau combinații de printuri cu influențe vintage. Îmi place să experimentez din punct de vedere stilistic, să fac schimbări de look-uri și să nu las rutina să intre în garderoba mea.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

AMI: N-am doar una, sunt mai multe, evident. Cizmele din lac peste genunchi semnate MM6 Maison Margiela sunt printre favorite.

Verdict: Care este ținuta preferată?

AMI: Grea alegere. Preferat poate să fie în funcție de zi, eveniment sau stare. Atâta timp cât mă simt bine și relaxată într-un outfit, pentru mine devine automat preferat în acel moment.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

AMI: N-am prea multe accesorii și nu fac obsesii pentru ele, însă am o pălărie preferată de la Ruslan Baginskiy pe care o port extrem de des.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

AMI: O fustă midi din tulle cu pene de la Dries Van Noten. Încă n-am apucat să o port.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

AMI: Nimic ieșit din comun. Demachiere zilnică, asta e cea mai importantă. Apoi hidratare cu creme și uleiuri pentru față și corp. Aspectul tenului vine și din interior și am grijă să beau multă apă, să mă odihnesc cât mai bine și să fiu atentă la tot ceea ce consum. Nu sunt de ajuns doar cremele, măștile sau tratamentele periodice la salon.

Verdict: Care este parfumul preferat?

AMI: Acum folosesc Foreplay – My Geisha. În general îmi plac parfumurile cu note lemnoase, de tămâie, tabac și floral – orientale.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

AMI: Ceva ce nu mă reprezintă sau nu mă avantajează.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

AMI: Încă nu știu. Când vine vorba de shopping stau ceva timp să mă gandesc ce vreau sau de ce am nevoie într-un moment anume. Nu exagerez cu shopping-ul și prefer să investesc doar în piese de calitate și atemporale, să știu sigur că ceea ce-mi cumpăr poate fi purtat și peste câțiva ani.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

AMI: Nu pot să spun că am schimbat ceva drastic la stilul meu în ultimul an. Recunosc că sunt mai atentă la ceea ce port, la ceea ce mă reprezintă sau avantajează și în ce piese vestimentare investesc. Am ajuns într-un punct în care știu exact ce-mi place și port cu încredere orice aleg și simt să îmbrac. Cred că despre asta e stilul în primul rand, despre atitudine și încredere, nu despre haine.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

AMI: Am o listă lungă de designeri sau artiști pe care îi urmăresc și care mă inspiră. Îmi plac mult creațiile lui Thierry Mugler, Dion Lee. Din categoria artistelor în care mă regăsesc stilistic în ultime vreme sunt Dua Lipa, Miley Cyrus, Rosalia.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

AMI: Gecile de piele. Îmi plac mult și aș investi în ele în mod repetat, mai ales în cele vintage pentru că nu se demodează niciodată. Dar nu sunt o obsesie. N-am obsesii pentru haine.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

AMI: Personal, nu mă deranjează și nici afectează vreun trend. Nu mă orientez dupa ele, țin cont doar de cele care mi se potrivesc. E clar că există gusturi și stiluri diferite. Așa că n-am nimic împotriva acelor trend-uri cu care eu nu rezonez. De exemplu papucii ‘crocs’ nu mi-ar plăcea să-i port nici dacă m-ar avantaja.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

AMI: Greu de ales…aș spune cu toți cei pe care îi apreciez, care mă inspiră și de la care am ce învăța.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

AMI: Zilele mele arată diferit în funcție de proiectele pe care le am în desfășurare. În mare parte îmi petrec timpul în studio sau sesiuni de brainstorming cu echipa mea de management, ori la repetiții cu baieții din band. Printre filmări și interviuri la care trebuie să ajung, dacă îmi rămâne timp și energie, trec și pe la sala de sport. Iar dacă am o zi mai liberă, de obicei sunt mai creativă și inspirată să compun, îmi place să ascult muzică, să caut idei, să citesc tot ceea ce mă face curioasă. Fac în așa fel încât să bifez din toate câte puțin în funcție de priorități.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

AMI: Feel free! Să experimentezi cu încredere, doar așa îți poți găsi stilul personal. Apelează la un croitor atunci când hainele nu îți vin perfect. Poartă ce simți, nu ce-ți spun alții și ai curajul de a fi autentic.