Fashion

Verdict întreabă, Ana Barbu răspunde

iulia.statie
March 1, 2021 15:59 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Ana Barbu ne-a cucerit instant prin prezența ei de pe social media, dar și prin stilul effortless chic.

Pe aceeasi temaDezvăluirile pe care Prințul Harry nu le-a mai făcut niciodată. Ce a spus despre Familia Regală și despre relația Reginei Elisabeta cu fiul său, Archie

Cu alegeri simple, dar de efect, cu piese clasice purtate în combinații fresh, dar și cu replici spumoase pe Instagram, Ana Barbu ne-a captat atenția și am vrut să aflăm cât mai multe despre ținutele ei foarte vesele, dar și despre secretele în materie de frumusețe.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Ana Barbu: Cred că este unul tineresc, vesel, cu diferite accente. M-am îndrăgostit din nou de adidașii și tenișii viu colorați. Un mix între sport și casual. Tot ce este prea serios acum, nu mai intra în zona mea de confort.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Ana Barbu: Până de curând o pereche de boyfriend jeans cumpărați în urmă cu mai bine de 10 ani de la Zara. Iar în acest moment, o geantă vintage Hermes Constance.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Ana Barbu: Ținuta preferată am văzut-o chiar ieri pe o pagină de Instagram descoperită recent: Sourceunknown.store. Blugi cu talie înaltă, blazer și șapcă. Și accesoriile aurii potrivite.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Ana Barbu: Telefonul, clar.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Ana Barbu: O fustă lungă metalizată de la All Saints. Îmi place foarte mult acest brand. Atât mie, cât și soțului.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Ana Barbu: Rutina de beauty a unei mame cu un copil pe cap este destul de modestă, deoarece capitolul timp este deficitar. În zilele ideale, dimineața, toner organic care echilibrează PH-ul de la Toun 28, apoi acid hialuronic sau niaminacide de la Revox și crema colagen de la Skouras Med. Seara, cremă cu retinol de la Paulas Choice, lip balsam mask Laneige, crema de ochi Eye Gel tot de la Laneige. Mai folosesc o dată la 2 zile plasturi cu vitamine pentru ochi și riduri și Snail Bee ultimate serum, ambele de la Benton.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Ana Barbu: Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Ana Barbu: Nu aș mai purta tocuri foarte înalte.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Ana Barbu: Următoarea achiziție cred că este o sculptură din lemn recuperat cu structură industrială pentru balcon a unui artist prieten. Îmi mai doresc noile modele de teniși de la Adidas.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Ana Barbu: De când am născut, în urmă cu un an și un pic, nu doar hormonii mei au trecut prin schimbări, ci și stilul vestimentar s-a readaptat doleanțelor. Nu mai suport hainele negre și tind spre piese mai îndrăznețe.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Ana Barbu: Instagram este într-adevăr o sursă de inspirație pentru mine, din mai multe puncte de vedere. Urmăresc mai multe pagini de stil ca Diet Prada, The Sartorialist. Ca stil vestimentar îmi place mult de Olivia Palermo, Caro Daur, Chiara Ferragni, Chiara Biasi și ar mai fi multe altele. De la noi de stilista Lica Popescu.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Ana Barbu: Nu sunt vreo fashionistă și nici nu aș dori să devin una. Obsesii nu am avut niciodată pentru haine.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Ana Barbu: Cred că papucii cu puf sunt exagerați și nu îmi plac absolut deloc. Pe lista neagră mai sunt și săniile imense – tancuri de la Balenciaga care aș dori să dispară de pe fața Pământului. Ca beauty, coafatul excesiv nu îmi place și nici fondul de ten care se vede de la o poștă. Îmi mai doresc să dispară trendul buzelor injectate. Dar asta este o altă poveste!

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Ana Barbu: Îmi place Olivia Palermo și aș dori să beau o cafea cu ea. De ce nu? Sau poate cu Dua Lipa la o terasă din Burbank/California.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Ana Barbu: Ziua arată mai veselă sau nu, în funcție de cât m-a lăsat Lara (fiica mea de 1 an și 2 luni) să dorm.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Ana Barbu: Nu vă mai cumpărați haine cu carul! Investiți mai bine în câteva accesorii de calitate!  Și în câteva perechi de pantofi wow!