Fashion

Verdict întreabă, Ioana Puiu răspunde

Verdict.ro
December 21, 2020 14:25 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Ioana Puiu este o prezență extrem de fresh în social media și a reușit să se facă remarcată și îndrăgită foarte ușor de public, prin fotografiile sale inedite, extrem de simpatice.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Chiar de la prima impresie, profilul său de Instagram pare rupt din povești, folosindu-se de personaje din lumea Disney, dar venind și cu ideile sale perfecte pentru fotografii în orice sezon. Cu siguranță, Ioana Puiu ne-a captivat, iar noi am vrut să știm mai multe despre femeia care stă în spatele pozelor îndrăgite de toată lumea, dar și a ținutelor delicate.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Ioana Puiu: Diversificat. Pot spune că port absolut orice: de la piese foarte elegante până la sport sau clasic. Îmi place să experimentez stiluri noi.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Ioana Puiu: Cămașa albă. Este nelipsită în ținutele mele atât iarna, cât și vara.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Ioana Puiu: Îmi plac foarte mult ținutele one color, iar una dintre preferatele mele a fost cea pe care am purtat-o la evenimentul Viva.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Ioana Puiu: Ceasul. Dacă uit să-l iau într-o zi, efectiv simt că ținuta este incompletă.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Ioana Puiu: Un hanorac albastru de la H&M (mi-a plăcut foarte mult pentru că avea emblema Mickey Mouse).

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Ioana Puiu: Nu folosesc foarte multe produse pentru că sunt de părere că machiajul în exces îmbătrânește. Așa că de regulă merg pe fond de ten, pudră, mascara, conturare sprâncene, blush și un ruj mat nude.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Ioana Puiu: Iubesc: The Gate, Inside Out.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Ioana Puiu: Adidași cu platformă. Mi se par destul de urâți și incomozi. Prefer încălțămintea cât mai joasă, mai ales că am 1.77.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Ioana Puiu: Caut o pereche de cizme de ploaie colorate și vesele. Sper să găsesc.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Ioana Puiu: Am început să port haine mult mai lejere și să cumpăr mai puțin. Dat fiind faptul că în ultimele 6 luni mi-am petrecut 90% din timp în casă.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Ioana Puiu: Nu am o sursă de inspiratie din social media. De regulă fac cumpărăturile online și caut ținute în funcție de stare sau de sezon. De cele mai multe ori mă inspiră modele care le poartă.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Ioana Puiu: Cred că cea mai mare obsesie este să-mi asortez pantofii cu gențile și să nu port mai mult de 3 culori într-o ținută.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Ioana Puiu: Pantofii cu bot de rață sau blănurile naturale.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Ioana Puiu: Hmm..dificil. Probabil mi-ar plăcea să o cunosc pe Serena Van Den Woodsen.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Ioana Puiu: Nicio zi nu este fără muncă. De regulă mă trezesc în jurul orei 9, verific e-mailul, mă ocup de job-ul pe care-l am în afara IG-ului. După care încep sa creez content pentru instagram/campanii. De regulă termin destul de târziu seara. Însă îmi place foarte mult ceea ce fac.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Ioana Puiu: Să se inspire, însă niciodată să nu încerce să copieze stilul cuiva. Cel mai bine ar fi să caute să se simtă confortabil și să găseasca un stil care să-i definească. Chiar dacă acela poate să presupună doar adidași și un basic T-shirt.