Fashion

Verdict întreabă, Irina Rimes răspunde

iulia.statie
December 14, 2020 15:32 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală, având un parcurs răsunător și melodii ce au devenit foarte repede preferatele tuturor.

Cu un stil vestimentar cameleonic și alegeri îndrăznețe, Irina Rimes continuă să strălucească și să aducă propuneri fresh cu orice apariție a sa, combinând piese cu accente punk și având o atitudine ce întâlnește atât un stil îndrăzneț, cât și unul delicat, reflectând perfect stările artistei.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Irina Rimes: Stilul meu vestimentar este o reflexie a ceea ce trăiesc și simt zi de zi. Este un mix, o evoluție firească, care descrie o simplitate cool, cu accente trash și sexy, cu elemente ce duc ușor cu gândul la punk, ușor moody, uneori ascuns, uneori îndrăzneț. Mai pe scurt, mă îmbrac cum simt, iar eu simt în multe feluri.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Irina Rimes: În acest moment sunt îndrăgostită de corsete și am câteva din piele, cu detalii rock; sunt de la House of Compulsion.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Irina Rimes: Ținuta mea preferată este acceptarea. Nu mă definesc hainele, ci doar mă ajută să transmit mesajul într-o formă estetică, așa cum încerc să o fac prin muzică. Ținuta mea preferată este goliciunea sau hainele care mă ajută să exprim starea mea curentă. Există multe ținute de la Vocea României și nu numai care mi-au rămas în minte, dar n-aș mai putea să le port acum.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Irina Rimes: Bocancii negri cu platformă și tenișii.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Irina Rimes: O rochie din mesh pe care mi-am dorit-o de ceva timp.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Irina Rimes: Sunt o minimalistă la acest capitol, dar o fac cu sârguință în fiecare seară înainte de culcare și în fiecare dimineață. Mă demachiez bine, apoi folosesc toner, urmează serul de față pe care îl alternez – peeling, hidratare, luminozitate, și la final aplic crema hidratantă. După 25 de ani am început să mai dau din când în când pe la doctorul dermatolog ca să țin acneea sub control.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Irina Rimes: Parfumul preferat – ”Lost Cherry” – Tom Ford.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Irina Rimes: Mă feresc să fiu drastică, mai ales în domeniul modei pentru că trendurile revin, stările mele emoționale se schimbă. Nu cred că există ceva ce n-aș purta niciodată. Cel puțin nu pot afirma asta cu certitudine.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Irina Rimes: Am o listă destul de lungă (haha) care include accesorii, jeanși, lenjerie de corp și multe altele.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Irina Rimes: Stilul meu vestimentar este jucăuș și în concordanță cu experiențele pe care le trăiesc pe plan personal. Mă simt mai sexy, mai matură și odată cu asta vine și asumarea unui stil ca atare. Eu sunt fana schimbărilor din simplul motiv că acestea te obligă să te autodepășești de fiecare dată.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Irina Rimes: Îmi place Ugly Worlwide, FKA Twigs, Cara Delevingne, Gina Harrison și lista e destul de lungă.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Irina Rimes: Sunt minionă și de asta mă conving ținutele care crează vizual lungime. Încălțămintea înaltă este un exemplu.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Irina Rimes: Îmi place să urmăresc trendurile ca să fiu la curent cu actualitatea, însă eu nu am abordat niciodată 100% un trend. Nu aș vrea să dispară niciunul, pentru că toate definesc o perioadă, mi se pare fun să văd cum se îmbrăcau vedetele acum 15-20 de ani, spre exemplu, și cred că din toate putem alege inspirație.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Irina Rimes: Probabil Jacob Collier.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Irina Rimes: Niciuna nu este la fel. Rutina mea este de a avea ceva nou în fiecare zi, de a simți lucruri noi, și frumoase și urâte, de a experimenta în fiecare zi… Nu glumesc și nu spun lucruri motivaționale pentru că sună bine. Chiar așa e viața de artist, doar că trebuie să plătești un preț pentru asta: muncă și loialitate față de meseria ta, pasiune și dedicare.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Irina Rimes: Alegeți un parfum pe care să îl purtați mereu și care să devină amprenta personală, părul și încălțămintea creează impresia generală, deci ar fi bine să primească extra atenție.