Fashion

Verdict întreabă, Laura Cosoi răspunde

Verdict.ro
May 3, 2021 15:30 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Laura Cosoi nu mai are nevoie de introducere, ținând cont că este una dintre cele mai urmărite vedete din România.

Poate ne-am întrebat de multe ori cum reușește să le facă pe toate. Laura Cosoi are o carieră de succes, o familie superbă, bucurându-se de două fetițe, iar stilul ei a servit ca inspirație pentru mulți oameni. De la casual la senzual, noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele de beauty și stil ale actriței.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Laura Cosoi: E un mix, chic, elegant sau casual, depinde. Nu cred că am un stil foarte bine definit, dar în general mă îmbrac în așa fel încât să mă simt confortabil.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Laura Cosoi: Îmi plac foarte mult sacourile negre, cele care au umerii ușor supradimensionați, nu exagerat.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Laura Cosoi: Acum depinde, fiecare ținută este preferată pentru că este însoțită de un eveniment important. Rochia de mireasă sau rochia aurie creată de Stephan Pelger, depinde foarte mult. Nu am o ținută preferată în acest moment, îmi plac rochiile ce mă fac să mă simt feminină.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Laura Cosoi: Verigheta. Bine, eu pot să renunț la orice, sunt actriță, trebuie să îmi tot scot bijuteriile, să elimin accesorii. Dacă ar fi să aleg, nu aș scoate verigheta și o pereche de cercei pe care îi am și seamănă cu cei pe care i-am avut în copilărie.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Laura Cosoi: O pereche de cizme peste genunchi, sunt foarte mândră de ele, au un look așa rock, sexy-chic.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Laura Cosoi: Dimineața mă spăl pe față, îmi pun un ser, o cremă. Dacă plec de acasă îmi mai pun o cremă, un CC Cream, poate și un blush și un rimel. Când mă întorc, mă demachiez foarte bine, iar o dată sau de două ori pe săptămână îmi fac o mască naturală în casă. Foarte rar ajung la cosmetică.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Laura Cosoi: Mă dau cu parfumuri care să spună ceva despre mine în momentul acela. Dacă în general mă dau cu parfumuri mai grele, acum prefer parfumurile mai aerisite.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Laura Cosoi: Wow, nu știu dacă este ceva ce nu aș mai purta niciodată, ținând cont că zici că nu mai porți ceva și peste un an afișezi piesa aceea. În general, mie nu îmi place amestecătura de flori, imprimeuri, logouri. Nu port foarte multe culori, este destul de monoton dulapul meu privind în această perspectivă. Ori am un sacou cu sclipici, colorat, cu pietre sau lanțuri, ori merg pe piese negre, albe, gri sau bej. Foarte rar port imprimeuri, dar am și obiecte la care țin foarte mult și care sunt destul de vechi, adică moșteniri de familie.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Laura Cosoi: Caut o pereche de pantofi tip stiletto, negri.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Laura Cosoi: Nu am ieșit din trening-uri, am cam stat pe casă. În ultimul an, ținând cont că am fost și însărcinată și am fost limitată pentru că am luat în greutate și am avut burtică, am purtat destul de mult în sarcină rochii mulate, tubulare, ce m-au făcut să mă simt și sexy. Apoi, m-am bucurat de jeans, tricouri, cam așa. Mi-am comandat online hainele, mi-am luat haine de casă în care mă simt bine, sunt mai lejere. S-a schimbat stilul vestimentar în sensul că sunt comodă și nu am mai purtat tocuri.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Laura Cosoi: Nu urmăresc pe cineva în mod special, dar îmi place stilul vestimentar pe care îl au Kate Moss și Anja Rubik.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Laura Cosoi: Jeans.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Laura Cosoi: Îmi doresc să dispară tot ce este de proastă calitate. Nu mai vreau să cumpărăm atât de multe haine, ar trebui să învățăm să reciclăm, să purtăm mai mult hainele pe care le avem deja, să găsim variante de a le spăla cu produse mult mai bune. Aș vrea să cumpărăm doar ce avem nevoie.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Laura Cosoi: Pe Meryl Streep și pe Kate Moss.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Laura Cosoi: Mă trezesc dimineața, în general sunt prima, sau mă trezește Rita sau Vera, pentru că alăptez. Îi pregătesc în general Ritei hainele cu o seară înainte așa fel încât o îmbrac, se spală pe dinți și pe față, se pregătește de cresă, apoi o îmbrac pe Vera. În tot timpul acesta mă pregătesc și eu, apoi coborâm la micul dejun unde servim de obicei fulgi cu lapte. O ducem pe Rita la creșă, ies cu Vera la o plimbare și mă întorc acasă, fac mâncare, răspund la mail-uri, mă gândesc la proiecte, mai am repetiții, interviuri de dat sau drumuri de făcut, ca toată lumea. Până mă dumiresc ce este cu mine, vine vremea să o iau pe Rita de la creșă. Seara o petrecem împreună, ieșim în parc de cele mai multe ori înainte de a veni acasă, apoi mâncăm cina pe la 18:30-19:00. Mai stăm puțin, povestim, ne jucăm, iar după îi fac duș Ritei, le pregătesc pe fete și așa trece ziua. După ce le culc pe amândouă, mai stau puțin cu soțul, dar de obicei adorm și eu pe la ora 23:00.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Laura Cosoi: Să cumperi puțin și de calitate!

credit foto: Alex Gâlmeanu