Fashion

Verdict întreabă, Lorena Șerban răspunde

iulia.statie
April 7, 2021 17:18 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Lorena Șerban este de mult timp cunoscută în mediul online, iar aceasta vine cu propuneri fresh și cool, dar și cu o abordare relaxată.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Mimi răspunde

Lorena Șerban este plină de surprize și de apariții simpatice. Aceasta îmbrățișează orice schimbare ce vine de pe rețelele de socializare, anume Instagram și TikTok, în timp ce își pune amprenta asupra ținutelor din orice stil,  așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele sale în materie de stil și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Lorena Șerban: Stilul meu vestimentar depinde de starea în care sunt când mă trezesc dimineața. Am zile când sunt girly, classy, mă îmbrac ca un băiețel sau exact ca în pozele fashion de pe pinterest. Stilul meu merge la pachet cu atitudinea. Poți purta orice articol vestimentar dacă ai atitudinea corectă care va întoarce priviri.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Lorena Șerban: Piesa preferată din garderobă este probobabil corsetul de zână, cum îi spun eu, din colecția Oanei Nuțu în colaborare cu Yoyo. Înca nu-mi vine să cred că este la mine în dulap și abia aștept următoarea oportunitate să îl port.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Lorena Șerban: Ținuta mea preferata..,ei bine cred că aceasta pentru că definește cumva toamna, iar toamna este anotimpul meu preferat.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Lorena Șerban: Accesoriile la care nu pot renunța sunt inelele. Am făcut o obsesie pentru ele iar acum când ies pe stradă fără inele mă simt dezbrăcată.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Lorena Șerban: Ultima piesă achiziționată este o fustă albă care arată exact ca cele de tenis și o iubesc tare!

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Lorena Șerban: Rutina mea de beauty este la fel ca oricare alta, nu fac nimic special. Dimineața mă spăl pe față și dinți, iar, depinzând de activitatea pe care o am, mă machiez și îmi aranjez părul iar seara mă demachiez cât se poate de bine, acesta fiind unul dintre cei mai importanti pași într-o rutina de beauty.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Lorena Șerban: Parfumul meu preferat este Black Opium de la YSL.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Lorena Șerban: Nu cred că exista ceva ce nu aș purta niciodată tocmai pentru faptul că îmi place să ies din zona mea de confort și să incerc să îmi însușesc diferite stiluri.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Lorena Șerban: Caut de ceva timp un sacou scurt, până în talie, de calitate. Voi căuta până când voi găsi.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Lorena Șerban: M-am maturizat putin din punct de vedere al stilului. Dacă înainte purtam foarte mult animal print sau culori nebune, acum aleg să merg pe marouri și culori mai potolite.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Lorena Șerban: @itsjustinejournal pe Instagram.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Lorena Șerban: Obsesia mea privind articolele cred că o reprezintă fustele în carouri.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Lorena Șerban: Papucii cu blană, desi i-aș purta într-un outfit pentru poze, nu mi se par cei mai atrăgători.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Lorena Șerban: Mi-ar placea să îmi petrec o zi cu Abby Roberts (@abbyroberts) sau Luanna Perez (@luanna).

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Lorena Șerban: Zilele din viața mea diferă de fiecare dată datorită activităților mele. Fiind content creator te provoci în fiecare zi să faci ceva mai wow, mai minunat. Asta consider că fac si eu. Sunt zile în care mă machiez de 5 ori doar pentru a filma tiktok-uri. Dar sunt și zile în care stau până la 6 dimineața să învăț pentru facultate. Încerc să mă împart între a crea conținut și facultate, însă anul acesta am terminat UMF și sper la mai mult timp liber și creativ.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Lorena Șerban: Un sfat pentru cititori. Pașiți din casă în fiecare zi cu încrederea unui topmodel, cu altruism și bunăvoință, iar atunci veți fi cu adevărat împliniți.