Fashion

Verdict întreabă, Lorena Vișan răspunde

iulia.statie
April 13, 2021 16:23 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Lorena Vișan este extrem de îndrăgită în mediul online, iar stilul vestimentar cool și relaxat reprezintă un plus.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Iuliana Beregoi răspunde

Lorena Vișan are grijă să vină cu propuneri actuale, îndrăgite de generația nouă. De la pantaloni din denim cu un design confortabil, la topuri stil corset, aceasta are câteva idei inedite atunci când vine vorba despre stilul ei vestimentar, așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele sale în materie de fashion și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Lorena Vișan: Pentru început sunt zodia Gemeni, ceea ce înseamnă că nu pot să am un singur stil vestimentar.  Depinde foarte mult de starea de spirit pe care o am în ziua respectivă și totodată întotdeauna mi-a plăcut să încerc combinații diferite de stiluri vestimentare. Am fost classy, am fost punkerița, am fost skaterița, am fost casual, iar în prezent cred că mă încadrez la street style.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Lorena Vișan: Clar o sa aleg body-urile, deoarece merg în orice combinație. Pot fi purtate atat în combinații casual cât și în ținute sexy. N-ai cum să dai greș.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Lorena Vișan: Mi-e greu să aleg. Am multe ținute preferate, dar ținuta mea preferată este aceea în care mă simt frumoasă, puternică și în același timp confortabil.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Lorena Vișan: Geanta, clar! Nu cred că exista femeie/fata care ar renunța la geantă. Pe lângă faptul că este un accesoriu frumos este și necesar, prin simplu fapt că noi, fetele, avem de luat foarte multe lucruri atunci când plecam de acasă.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Lorena Vișan: Chiar ieri o pereche de Air Jordan 1 mid.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Lorena Vișan: Am o rutină clasică, dar sunt foarte atentă să o respect zilnic. Mă demachiez în fiecare seară. Oricât de obosită sunt, trag de mine cât pot ca să nu adorm cu make-up pe față, iar în rutina de dimineață nu există să nu mă dau cu crema hidratantă și spf.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Lorena Vișan: Am multe parfumuri preferate dar mereu o să le pun pe primul loc pe cele pe care le iubește mama. Ea este persoana cea mai importantă pentru mine, iar parfumul practic te leagă de persoană respectivă, așa că o să spun Black XS de la Paco Rabanne și la Vie est belle.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Lorena Vișan: Acei pantaloni raiați pe care cu toții i-am purtat cel puțin o dată, atunci când eram mici.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Lorena Vișan: Cel mai des imi cumpar încălțăminte, iubesc să fac asta, deci cred ca următoarea achiziție o să fie tot o pereche de încălțăminte.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Lorena Vișan: Nu m-am schimbat tare mult, dar învăț să combin street wear-ul cu feminitatea.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Lorena Vișan: Sunt multe persoane care mă inspiră, dar in principal o voi menționa pe stilista lui Hailey Bieber, Maeve Reilly.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Lorena Vișan: Pe lângă body-uri, o să spun că am o obsesie pentru încălțăminte. Aș vrea să am un dulap doar pentru încălțăminte.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Lorena Vișan: Cu siguranță acele cizme croșetate pe care le poarta fetele vara. Nu le-am înțeles niciodată…

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Lorena Vișan: Fără niciun dubiu: Justin Bieber!

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Lorena Vișan: Îmi încep ziua super de dimineață (6:30-8 cel tarziu), mic dejun NEAPĂRAT! Nu există să nu mănânc micul dejun. Sală (ori dimineața, ori seara. Depinde de ceea ce am de făcut în acea zi). Acestea sunt singurele lucruri care se repetă în fiecare zi, în rest totul este dinamic. Încerc să îmbin distracția cu munca pe cât de mult pot.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Lorena Vișan: Poartă ce îți place! Nu lăsa hainele să te poarte pe tine pentru că atunci o să arăți ca un umeraș. Dă viață hainelor de pe tine!