Fashion

Verdict întreabă, Medeea răspunde

iulia.statie
April 9, 2021 17:23 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Medeea este destul de nouă pe scena românească, dar a reușit să își facă o bază de fani ce îi urmăresc fiecare mișcare și apreciază orice apariție a sa.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Carmen Grebenișan răspunde

Vedeta reușește cu succes să combine un stil simplu, ce conține multe piese sport, cu unul delicat, feminin, prin rochiile diafane în care își face apariția. Medeea vine cu un contrast interesant, condimentându-și din când în când ținutele cu piese cu un design deosebit, iar senzualitatea de care dă dovadă artista reprezintă un punct forte, așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele sale în materie de stil și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Medeea: Huh, greu, iar asta pentru ca eu mă îmbrac în funcție de starea pe care o am, uneori elegant, alteori alternez și mă joc, astfel îmbin casual cu elegant și bineînteles mai am și momentele în care simt nevoia să mă îmbrac sport.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Medeea: O pereche de pantofi de la Gianvito Rossi. Orice femeie iubește încălțările de toate felurile, așa că nici eu nu mă dezic. Am un fix cu treaba asta, cumpăr încontinuu.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Medeea: Aș vrea să arăt o singură ținută, dar nu am cum. Sunt atât de multe, încât nu reușesc să aleg. Întotdeuna port hainele în care eu mă simt puternică, care mă fac să mă simt sigură pe mine. Tot ceea ce îmi cumpăr…pentru mine e special.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Medeea: Un înger cu ață roșie la mână. Acesta este accesoriul pe care îl port indiferent daca ținuta este elegantă, sport sau casual, pentru că are o valoare sentimentală foarte puternică.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Medeea: O pereche de pantofi de la Maison Margiela pe care îi ador.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Medeea: Am o rutină de la care nu mă abat. Dimineața folosesc un gel de curățare, ser, cremă hidratantă pentru zona ochilor și crema de zi, iar seara la fel, doar că schimb crema cu una de seară. De 3 ori pe săptămână folosesc măști de hidratare, mă ajută foarte mult asta pentru că eu am un ten destul de uscat. Nu folosesc niciodată apă micelară, la mine nu funcționează, în schimb folosesc de fiecare dată după ce îmi curăț tenul apă termală, care pentru mine face minuni.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Medeea: Kilian – Good girl gone bad.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Medeea: Mi-e dor sa zâmbesc fără MASCĂ. Dacă ar fi ceva ce mi-aș dori să nu mai fie la modă, aceea este masca, dar bineînțeles, atunci când suntem toți safe vom putea să renunțăm la ea.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Medeea: Așa cum v-am obișnuit, sigur nu mă voi putea abține ca în urmatoarele săptămâni să achiziționez din nou o pereche de pantofi eleganți sau poate de această data sport. În orice caz, cu siguranță o sa fie ceva de încălțat.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Medeea: Nu pot spune ca l-am schimbat dramatic, în schimb am adăugat piese potrivite personalității mele.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Medeea: Rețelele de social media nu îmi influențează stilul vestimentar, deoarece sunt în majoritate bazate pe trenduri. Personal, consider că stilul vestimentar constă în piese și alegeri vestimentare care reflectă gustul personal, dar cu siguranță exista designeri pe care îi apreciez și de la care îmi cumpăr.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Medeea: Costumele în diferite nuanțe și modele. Ador să port costume, fie ele oversize ori mulate pe corp.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Medeea: Tot ceea ce inspiră kitsch, în special materiale printate. Din ce am văzut de-a lungul timpului, dacă nu știi exact cum să porți un print, în ce combinații de culori sau încălțări să îl introduci, riști să cazi în penibil.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Medeea: Justin Timberlake.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Medeea: Plină, plină de multe activități. Mă trezesc dimineața și îmi pregătesc smoothie-ul, după care mănânc ceva și mă pregătesc de sala, încerc să nu lipsesc și să merg în fiecare zi. În general după-masa merg la studio, iar seara când termin în principiu cumpărături, casă, prieteni. Când am timp și reușesc mă apuc și de gătit, o pasiune mai veche, mă relaxează. Un lucru pe care nu uit să-l fac în nicio zi, îmi sun părinții și stau ceva timp cu ei la telefon. Nu locuiesc cu ei de ceva ani, mulți la număr, însă încerc pe cât posibil să fiu în viața lor… deși distanța este dușmanul nostru în multe momente.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Medeea: Purtați ceea ce vi se potrivește, ceea ce vă reprezintă și vă susține personalitatea. Nu încercați niciodată să epatați prin piese care sunt în trend, dar nu se potrivesc stilului vostru.