Fashion

Verdict întreabă, Mimi răspunde

iulia.statie
March 29, 2021 17:10 PM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Mimi nu mai are nevoie de prezentare, ținând cont că prezența ei de pe social media a captat atenția multor persoane.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Irina Rimes răspunde

Pe lângă faptul că propune subiecte de discuție interesante, Mimi are un stil cool și relaxat, adăugând mereu elemente fresh, dar se bucură și de o bază uriașă de fani pe rețelele de socializare, așa că noi am vrut să aflăm mai multe despre secretele sale în materie de stil și beauty.

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Mimi: Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg conceptul de „stil vestimentar” și mai mult să îmi găsesc unul. Astăzi, stilul meu vestimentar este întotdeauna cool dar niciodată la fel, mă imbrac în funcție de cum mă simt în fiecare zi și întotdeauna am în minte sloganul „dress everyday like you’re going on stage”. Nu vreau să fiu înțeleasă greșit, nu o fac pentru că îmi pasă de aprecierea oamenilor vis-a-vis de cum arăt, ci pentru că atunci cand mă îmbrac bine, mă simt bine.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Mimi: O geantă micuță Louis Vuitton, absolut superbă, cu imprimeul clasic și o baretă roz super cool, totuși o iubesc așa mult pentru că are mai mult valoare emoțională decat vestimentară.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Mimi: Greu de zis. Cred că cel mai bine m-am simțit atunci când am fost îmbrăcată cu o combinație de bijuterii, haine cu texturi diferite și dresuri, acoperite de un hanorac decorat cu toate înjurăturile pe care le-am primit vreodată în mediul online, un look super punk, în care m-am simțit ca o prințesă…ce e drept, aveam și o coroană mare pe cap. Am purtat ținuta la gala Elle de acum doi ani, ca să îmi susțin lupta împotriva bullyingului în interviurile din seara respectivă.

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Mimi: Haha, cumva ajung tot la ceva cu valoare emoțională. Pentru mine lucrurile materiale nu înseamnă nimic, dacă nu au o poveste. Un colier cu diamante.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Mimi: Un body transparent de la Diesel, urban, cu foarte multe culori. Am avut un styling zilele trecute, la un shooting cu el și am vrut să îl iau cu mine acasă, îmi plăcea prea mult.

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Mimi: Cremă de față de la Dr Jart, fond de ten Lancome Teint Idole, concealer Too Faced, pudră Translucida Kat Von D, contouring Benefit Cheekleaders Palette, brow gel Benefit, Huda Beauty Mercury Retrograde Palette, mascara Lancome Volume.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Mimi: Am o obsesie acum pentru Dior Oud Ispahan.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Mimi: Tot ce purtam in liceu. Haha. Cea mai „neagră” perioadă a mea din punct de vedere vestimentar.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Mimi: Îmi doresc de ceva timp o pereche simplă de sandale cu toc cui, basic, YSL sau Zanotti dar nu vreau să le comand de pe internet și tot aștept să se mai ridice restrictiile ca să evadez la un weekend de shopping în Londra.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Mimi: Radical. În urmă cu un an de zile abia începea să îmi pese de stilul meu vestimentar și mă tot chinuiam să îmi dau seama ce îmi place și de ce am nevoie.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Mimi: Emma Chamberlain. De fiecare dată când vreau să îmi comand câte ceva de pe internet, intru să mă inspir puțin de la ea, să văd ce a mai purtat în ultimul timp.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Mimi: Jeanși. Am senzația că niciodată nu am destui deși am foarte mulți și caut mereu perechi noi, dar pentru că sunt foarte scundă, e greu să găsesc ce îmi doresc.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Mimi: Papucii cu puf – și cred că nu sunt singura care a spus asta.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Mimi: Conor Maynard! Singura mea obsesie din copilărie și până acum, nici eu nu înțeleg de ce îmi doresc așa de tare să îl cunosc.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Mimi: Fiecare zi din viața mea e diferită. Nu am un program fix. Spre exemplu, mâine mă trezesc la 8, mănânc, îmi beau cafeaua, am niște poze de editat pentru două campanii publicitare, apoi la 14:00 trebuie să mă duc la birou, unde am o întâlnire, apoi de citit un scenariu. Când termin acolo, mă gândeam să o invit pe mătușa mea la masă, apoi mă întorc acasă și dorm! Nimic special.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Mimi: Să nu le fie frică să încerce lucruri noi și să-și creeze un stil prin care să transmită ce sunt ei de fapt.