Fashion

Verdict întreabă, Minelli răspunde

iulia.statie
February 22, 2021 10:30 AM

Prin rubrica ‘Verdict întreabă’, vedete, influenceri și persoane publice vor vorbi săptămânal despre stilul vestimentar, ținutele preferate, secrete de beauty și le vor oferi cititorilor sfaturi atunci când vine vorba despre look-uri reușite. Minelli s-a făcut repede remarcată pe scena muzicală românească datorită talentului său, iar stilul vestimentar pe care îl prezintă este spectaculos.

Pe aceeasi temaVerdict întreabă, Irina Rimes răspunde

Artista vine cu propuneri actuale, combinații simple, piese timeless și o atitudine relaxată ce nu dă greș niciodată. Minelli face combinații extrem de bune, iar look-urile sale de beauty surprind fanii de fiecare dată. Noi am vrut să aflăm cât mai multe despre ținutele ei cool și fresh, dar și despre secretele în materie de stil și frumusețe,

Verdict: Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Minelli: Cred că am un stil casual, cu ceva accente glam uneori. În ultima vreme îmi place să mă simt confortabil, iubesc jeanșii, sneakerșii, tricourile, mai nou și joggerșii, însă din când în când, îmi place să adaug ținutei un sacou și poate chiar un pantof cu toc, în funcție de eveniment/locație.

Verdict: Care este piesa preferată din garderobă?

Minelli: Mi se întamplă des ca ultimul articol cumpărat să fie pentru o perioadă favorit, mai ales pentru că încerc de ceva timp să cumpăr mai puține lucruri, dar mai calitative și mă gândesc bine înainte să arunc cu banii pe orice. Momentan printre favorite sunt: jeanșii Levis, un palton clasic camel The Curated pe care mi-l doream de mult timp și sneakerșii all black Y3.

Verdict: Care este ținuta preferată?

Minelli: Ținuta din poza cu costum all pink. E stilul meu!

Verdict: Care este accesoriul la care nu poți renunța?

Minelli: Câteva bijuterii cu valoare sentimentală, un lanț cu o steluță de la soțul meu și brățările de la părinții mei.

Verdict: Ultima piesă achiziționată?

Minelli: O geantă JW Anderson black & white care abia aștept să îmi ajungă :).

Verdict: Care este rutina ta de beauty?

Minelli: Nu sunt adepta aplicării multor produse. Folosesc o cremă de față lait cream de la Embryolisse, o cremă de ochi de la Dr. Jart, un balsam de buze de la Carmex care e nelipsit și din când în când îmi place să îmi aplic seara o mască.

Verdict: Care este parfumul preferat?

Minelli: Nu e doar unul, sunt trei preferate pe care le tot schimb în funcție de starea pe care o am în ziua respectivă: Tom Ford Velvet Orchid, Coco Noir Chanel și Maison Francis Kurkdjian Grand Soir.

Verdict: Ce nu ai mai purta niciodată?

Minelli: Balerini și rochii până la genunchi sub nicio formă.

Verdict: Care este următoarea achiziție?

Minelli: Un sacou albastru electric.

Verdict: Cum s-a schimbat stilul vestimentar în ultimul an?

Minelli: Nu am mai purtat tocuri mai deloc decât atunci când am mai avut filmări și în rest, joggers and sweatshirts again and again.

Verdict: Cine te inspiră de pe social media privind stilul vestimentar?

Minelli: Momentan Hailey Bieber îmi place extrem de mult ca street style, Rita Ora și Rihanna (când vine vorba de scenă mai mult) și mai sunt câteva influencerițe de afară pe care le urmăresc și de la care mă mai inspir uneori, laura_equizabal, constantly_k, aninebing.

Verdict: Care este obsesia ta atunci când vorbim despre obiecte vestimentare?

Minelli: Jeanșii au fost și vor rămâne no matter what o prezență constantă în garderoba mea.

Verdict: Ce trend-uri ți-ai dori să dispară din modă pentru totdeauna?

Minelli: Hmm, nu este niciun trend care să mă deranjeze atât de tare încât să îl vreau dispărut, probabil și pentru ca trend-urile nu sunt definitorii pentru mine.

Verdict: Dacă ai putea să petreci o zi cu o vedetă internațională, pe cine ți-ai dori să cunoști?

Minelli: Clar câțiva muzicieni, Bruno Mars, Max Martin, Anne Marie, Ed Sheeran, etc. lista ar fi lungă.

Verdict: Cum arată o zi din viața ta?

Minelli: Mă trezesc, îmi beau cafeaua, mănânc ceva de fiecare dată dimineața, merg la sala, apoi la studio, cam așa se derulează o zi normală acum în timpul pandemiei.

Verdict: Un fashion advice pentru cititori.

Minelli: Alegeți să fiți voi de fiecare dată :)!